Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukując internet a konkretnie youtube natrafiłem na taki oto film w opisie jest link do możliwości obejrzenia video tutoriala jak tego hacka zrobic, zaryzykowałem i wysłałem smsa bez ktorego niestety nie można obejrzeć filmu, ale powiem wam że nie zawiodłem się bo gostek pokazuje w filmie krok po kroku jak zrobić tego hacka i to naprawde działa. Zapomniałbym hack daje nam to ,że podczas strzelania nie ma praktycznie odrzutu, lepsze celowanie można bez problemów trafić przeciwnika z dalekiej odległości. Pozdrawiam jak coś to pytać

Opublikowano

Niefajnie, innym graczom odbierze to przyjemność z gry, nie raz spotkałem się z tym, że ludzie kończyli grę, bo jakieś typy grały na hackach, przez co atmosfera nie była już miła (np. NFS World). To już wiem jak takich 3 specjalistów non-stop mnie rozwalało z odległości 70 m 3 strzałami w głowę, gdy byłem zwiadowcą.

Opublikowano

No tak lecz to było normalne i do przewidzenia że hacki się pojawią zaniedlugo jakiś aim bot będzie itd itd, według mnie oczywiście jeżeli ktoś chce używać haxow to sposób działa, po to to forum jest żeby mówić o hackach no i oczywiście filmik dobry.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

To zepsuje tylko zabawe w tej grze ;/

Przypominam, że jesteśmy na mpcforum.

Sama nazwa wskazuje Nasz cel

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Obecnie z tego co mi wiadomo nie ma żadnych działających hacków jeśli się pojawią na pewno będzie je widać w dziale :)

Opublikowano

no dobra ale co chciales sie podzielic linkiem z youtuba za ktory tzreba zabulic? nie problem wystarczy wpisac Ghost recon hax i wyskakuje tego od groma wysllij sms daj ten filmik cos za smsa dostal cwaniaku a nie bujdy wciskasz

Opublikowano

Ten temat nie posiada jakiegokolwiek sensu. Nikt z nas nie będzie płacił za żadne cheaty. Jeśli chcesz się z nami podzielić to udostępnij darmową wersję.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...