Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Związany z grafiką.

FableTLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wgrywał nic czasem? bo wyglada mi to na edycje interfejsu lekką albo problem z karta graficzna

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Prócz pandory wszystko jest w porządku?

Hmm.. dziwne to strasznie.

Ja bym obstawiał problemy z kartą graficzną. Najlepszy byłby format spod ręki profesjonalisty ,który dogra Ci odpowiednie sterowniki.

Jak z innymi grami?

Opublikowano

W innych grach nie ma tego problemu odziwo chodzą ładnie a mają większe wymagania od metin2 typu Leageu of Legends czy Combat Arms EU

Nic nie wgrywał.

Opublikowano

W innych grach nie ma tego problemu odziwo chodzą ładnie a mają większe wymagania od metin2 typu Leageu of Legends czy Combat Arms EU

Zaktualizuj sterowniki, lub spróbuj zainstalować danego clienta na danym dysku.

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

To jest problem z kartą graficzną. Przed przeinstalowaniem windowsa w tym też sterowników też tak miałem, ale nie od razu, tzn pół h grałem było normalnie później właśnie jak u Ciebie.

Spróbuj przeinstalować windowsa, mi bynajmniej pomogło, i tak, inne gry mi normalnie chodziły.

Opublikowano

Jak można źle wgrać ? No chyba, że tylko lanchera wrzucał. No ale jeśli mu wszystkie serwery oprócz jednego nie chodzą, to raczej coś dziwnego .

No właśnie ;D może tylko launchera :)

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

4 możliwości ;D

1.nie masz jakichś potrzebnych rzeczy do windowsa ... (pobierz aktualizacje automatyczne)

2.Zle wgrany client

3. Za slaba / spalona / zepsuta karta graficzna ...

4.Jeżeli nie miałeś tak wcześniej to weź przywracanie systemu do dnia w którym ci się to zepsuło ... Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie systemu

76561198058318404.png

Opublikowano

Hhaha ;D no to wszystko jasne... Kolego usun wszystko i stworz nowy folder... i tam clienta wypakuj ;)

I będzie Git.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, ściągam klienta spakowanego z neta i wypakowuje go na dysk D.

Opublikowano

Hhaha ;D no to wszystko jasne... Kolego usun wszystko i stworz nowy folder... i tam clienta wypakuj ;)

I będzie Git.

Twoja wypowiedź nie ma sensu, co to ma niby dać ?

Gdzie wypakujesz clienta i tak i tak będzie działał, jeśli nic w nim nie pozmieniasz lub nie podmienisz plików, gdzie On się znajduje nie ma znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...