Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sulin - Jedna minuta

ZeTrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fryzura , hmm czuje że to będzie nowy styl . Hip Hopu , bo ostatnio sporo takich nut typu wlasnie sulina , Sount Blunt System czy jak tam... boje się o przyszłość

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Fryzura , hmm czuje że to będzie nowy styl . Hip Hopu , bo ostatnio sporo takich nut typu wlasnie sulina , Sount Blunt System czy jak tam... boje się o przyszłość

Nie porównuj tego przypierdola SBS to Sulina...

A co do tracku, zajebiście, czekam na epke. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie lubię Sulina i chyba jeszcze długo nie polubię, głównie za te jego fejsbukowe wstawki- bardzo dziecinne, nie wiem jak jest teraz bo nie obserwuję jego profilu. Z resztą rapu jakiegoś dobrego nie robi, flow ma i to dobre- tak się prosi dojebać tam wielokrotnym rymem, brakuje tego.

Opublikowano

Track nawet niezły. Szału nie ma dupy nie urywa.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kawałek kozak, ale uważam, że jest to trochę robienie smutnego rapu na siłę. Szczególnie pod nastolatki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie nie mam nic do Sulina , lecz w każdej jego piosence , bez wyjątku jest nawiązanie do tego że dziewczyna go rzuciła bo za dużo piję ;) Ogarnijcie sobie :>

2e4ezhz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...