Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obchodzicie Walentynki ?

No Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Obchodzicie Walentynki ? Bo ja nie . w dupie mam tą całą miłość choć to fajna rzecz ale za dużo starania .. wkońcu samo kiedyś przyjdzie ;)

Opublikowano

Obchodzić obchodzę. Ale uważam to święto za głupie. Jeżeli ktoś się kocha to 'dzień zakochanych' powinien mieć codziennie, a nie tylko wtedy kiedy mamy 14 lutego.

Opublikowano

A ja lecę pośmigać na rolkach ♥
Jedyne co mi zostało :D

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Nie obchodze, ale zyczenia skladam. Zlozylem dzisiaj zyczenia jednej to ta mnie zaczela wyzywac zebym spierdalal bo ona tego swieta nie obchodzi :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie obchodzę...dziewczyna to najgorsza rzecz w życiu pozdro

Opublikowano

Niestety nie obchodzę ponieważ uważam, że jeżeli ma swoją ,,Jedyną", to żadna walentynka niczego nie zmieni. Oczywiście rozumiem wyjść do kina, ale bawić się w karteczki to niedorzeczne...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

jestem takim zajebistym romantykiem że oddałem komuś 450ml czystej krwi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...