Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Team Fortress 2 knto premium 50 zl paysafecard

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak kupie paysafecard za 50 zl i na steam chce doladowac to 10 euro czy 5 bo juz nie wiem ?!

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

5 euro to minimalna kwota, którą możesz dać na "steam wallet" (portfel steamowy), jeżeli doładujesz za 5 euro to będziesz miał permium (jeżeli kupisz za np 0.39 centów w sklepie mann co), tak samo jak za 10.

Polecam Ci wydać te 0.39 euro na jakąś broń ze sklepu, a resztę przeznaczyć na gry.

Opublikowano

5 euro to minimalna kwota, którą możesz dać na "steam wallet" (portfel steamowy), jeżeli doładujesz za 5 euro to będziesz miał permium (jeżeli kupisz za np 0.39 centów w sklepie mann co), tak samo jak za 10.

Polecam Ci wydać te 0.39 euro na jakąś broń ze sklepu, a resztę przeznaczyć na gry.

Ale mi chodzi o to ze jak kupie paysafecard za 50 zl to wybrac opcje 5 euro czy 10 da mi 10 euro czy 5

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

jak weźmiesz za 10Euro to ci z PSC odejmie kwotę ~41.50 a jak za 5 to będziesz miał 5euro na steam ...

kurs dzisiaj to chyba 4.15

Opublikowano

Mam 50 zl chce kupic na tf2 premium i zostawic sobie jescze na innego fry lub dokupic cos jeszcze do tf2 jakies czapi czy co tam jeszcze jest fajnego. Czyli jak kupie PSC za 50 zl bede meic 10 euro?

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Zrób tak:

1) Włączasz TF2.

2) Wchodzisz w dział "Sklep"

3) Wybierasz rzeczy, które tobie się podobają.

4) Kiedy już wybierzesz, kupujesz.

5) Wybierasz typ płatności PaySafeCard

6) Uzupełniasz formularz

7) Ciesz się przedmiotami :)

1€ - 4,18PLN

10€ - (10 * 4,18) 41,80PLN

Czyli jak kupisz rzeczy wartości 10€ to zostanie ci 8,20. Czyli około 1.20€.

Steam:

hastorpl.png

Opublikowano

Doładuj sobie za 10 euro to zostanie Ci tam parę złoty na karcie i wykorzystasz sobie kiedy indziej.

Kup sobie za 10 i jeżeli chcesz jakieś czapki itd. to najlepiej kupić klucze mann co i za to pokupować jakieś itemy, lepiej na tym wyjdziesz.

Za 10 euro będziesz mógł kupić 5 kluczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...