Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie/podmienianie broni w WR

tomek134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie nooby żaaaaalll mi was nie ma czegos takiego -.-

wszystkie bronie sa w bazie k2 jedynie winchesterem mozna pograc-.- a jak chcesz sie pobawic to mozesz tylko wyglady sobie pozmieniac np ak 47 bedzie wygladał jak famas ale strzelac bedzie jak ak47 ........ omg

Robie Avatary i Sygna
Opublikowano

...ja umiem tak robic ale kiedy z wami sie podzielilem to mnie wyzywali od 'nobka' itp. tomek napsiz-9250562

Opublikowano

heh no sorry nie wiedziałem tak mi sie wydawało kiedys tak pisali na forum ze sie nie da heh dawno to juz mozna robic?

Robie Avatary i Sygna
Opublikowano

www.l33tpr0.webd.pl na tamtym forum takie rzeczy sprzedaja! ;o

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
www.l33tpr0.webd.pl na tamtym forum takie rzeczy sprzedaja! ;o

Forum wyżej podane jest chciwych ludzi którzy nie mają z grosz honoru.Sprzedają pomysły innych!!!

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
heh no sorry nie wiedziałem tak mi sie wydawało kiedys tak pisali na forum ze sie nie da heh dawno to juz mozna robic?

no już chyba miesiąc będzie

Opublikowano

nikt inny nie mial pomyslu zeby zrobic bronie w hacku zadajace dmg ;] no chyba ze wr plus ^^.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
I ja ; ) Wkrótce coś nakręcę to może naapki uwierzą.Zresztą sprzedaje to i wiele osób kupiło ; d

http://www.l33tpr0.webd.pl/index.php?showt...0entry735 >>>Cóż

Nom widać jeden zadowolony klient

snajper131

Apr 24 2008, 05:05 PM

OWl jak ty sciemniasz, to sie w pale nie miesci. Dałes mi tego hacka pod viste a wszyscy maja xp i nam to nie chodzi. Miałes byc o 15.00 to ejst 17.00 i cie nie ma. Juz sie zaczynam tu denerowac. Ja ci kase w tibi kupilem. lecialem wysylac przelewy by ci kasa szybko doszla , a ty mi wszystko przedluzasz i ciagle muwisz czekaj chwilke, czekaj. i tak w kolko.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=7517&st=20

A to ciekawe;

on wam i tak nie da hacka bo to oszust. ja mu wyslalem przelew i kupilem kase do tibi. dostal kase i zablokowal mnie na gg i powiedzial ze odblokuje dzis o 15.00 i da hacka . Jest 20.40 a ja dalej nie mam hacka a na gg go nie ma. Wiec nie radze u niego kupowac. i prosze adminow by cos z nim zrobili bo oszukal kilka osob. i wycofam to oskarzenie dopiero jak otrzymam tego hack w 100% dzialajacego.

Ludzie których cenię:

Znawca
Opublikowano

Heh, to dziwne, że wszyscy oprócz Was 2 są zadowoleni, zwłaszcza, że sniper lubi kłamać i ściemniać, nie wiem jak z Tobą. A poza tym dostał już bana od adminów, więc nie wiem co admini mogą więcej zrobić.

Opublikowano
Post snipera na forum dziś : http://www.l33tpr0.webd.pl/index.php?s=&am...dpost&p=725 Nick mafik1 ; ( Idź pr0 kozaczyć gdzieś indziej.

@edit

Patrz kto ode mnie kupił wyżej :s

Nom to fajnego sobie kumpla ściemniacza dobrałeś.I co takim sposobem okradacie ludzi na forum??.On pisze że dobrze hack SUPER a ty wzamian mu płacisz.Tak??

snajper131

on wam i tak nie da hacka bo to oszust. ja mu wyslalem przelew i kupilem kase do tibi. dostal kase i zablokowal mnie na gg i powiedzial ze odblokuje dzis o 15.00 i da hacka . Jest 20.40 a ja dalej nie mam hacka a na gg go nie ma. Wiec nie radze u niego kupowac. i prosze adminow by cos z nim zrobili bo oszukal kilka osob. i wycofam to oskarzenie dopiero jak otrzymam tego hack w 100% dzialajacego.

Ludzie których cenię:

Opublikowano

Tak bo był mały problem ale już to z nim wyjaśniłem patrz na innych użytkowników którzy zakupili u mnie bronie i są happy a na mpc mają po 300+ postów więc proszę nie kleć już więcej tych swoich bezsensownych postów.Nagrać Ci filmik?

Opublikowano
Tak bo był mały problem ale już to z nim wyjaśniłem patrz na innych użytkowników którzy zakupili u mnie bronie i są happy a na mpc mają po 300+ postów więc proszę nie kleć już więcej tych swoich bezsensownych postów.Nagrać Ci filmik?

Przedstaw mi tych zadowolonych klientów >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

snajper131

Ludzie których cenię:

Znawca
Opublikowano

Nie wklejaj ciągle postów sniperl, bo to kłamca i nie warto mu wierzyć. Z tego co widzę to xXxPiciaxXx jest zadowolony.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...