Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Loganie z gry

Expeliarmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Wam mój problem: od jakiegoś czasu na wielu serwach, które pobieram, wywala mnie z gry. Póki co była to Arenamt2 i Dragonmt2 (500 osób online i nie maja takich problemów). Nie jest to spowodowane żadnym kick hackiem, gdyż przed lognięciem mam 10sekundowego laga. Potem, żeby się zalogować, muszę czekać aż przestanie się pojawiać "Błąd podczas łączenia się z serwerem", a następnie "Twoje konto jest połączone". Najgorsze jest to, że kicka mnie nawet 20 sekund po zalogowaniu. Mój internet - 2mb Media System. Wiem, że to mało, ale wcześniej nie miałem takich problemów.
PS. Dodam jeszcze, że czasem grywam w Bomberman Exploders (multiplayer) na wyspiegier i często robi mi się tak, że pojawia się "Zostałeś rozłączony z serwerem. Naciśnij F5, aby odświeżyć stronę", tylko że po odświeżeniu pojawia się "Twoje konto jest zalogowane do gry" i nie mogę grać...

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Masz problem z internetem, przeinstaluj go, podłącz od nowa.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Masz problem z internetem, przeinstaluj go, podłącz od nowa.

Nie potrafię ;< Łączę się przez router.. Tzn. do mojego komputera podłączony jest router.

Opublikowano

Odłącz ten router, podłącz jeszcze raz. Zainstaluj sterowniki od niego.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Zapewne sieć bezprzewodowa i router stoi gdzieś w oddaleniu prawda?

Problem łącza sieciowego nic więcej. Spróbuj się podpiąć do routera nie powinno być problemów a jak nie to znaleźć miesce gdzie masz najlepszy zasięg.

@Edit :

Odłącz ten router, podłącz jeszcze raz. Zainstaluj sterowniki od niego.

Czyli inna para kaloszy. Moim zdaniem aktualizacja starczy i restart routera.

Opublikowano

Router jest postawiony 20cm od komputera, więc nie powinno być problemów.
Spróbuję zrobić to, co mówicie.

Jak mogę sprawdzić IP Routera?? Gdyż domyślna wartość 192.168.1.1 mi nie wchodzi ;/

Opublikowano

Tutaj masz jak to zrobić w Windows 7

http://www.youtube.com/watch?v=xtW6fGVQGeg

Heh, IP już sam ogarnąłem w cmd -> ipconfig.

Mój router to TL-WR340G (V4)

Pobrałem TL-WR340G(D)_v4_110701 ze strony http://www.tp-link.com.pl/support/download/?model=TL-WR340G&version=V4#tbl_j

I zastanawiam się, czy w celu upgrade routera trzeba załadować Plik Bin?

@EDIT

Wiem, że zadaję głupie pytania, ale to moja pierwsza aktualizacja routera, więc nie chcę czegoś zwalić...

@EDIT2

Upgrade zrobiony :) Póki co nie wywala mnie z gry, więc jest dobrze. Dzięki za pomoc wszystkim, oczywiście Like. Jeśli coś będzie nie teges, to się odezwe.

Opublikowano

Może masz za słabego neta ;DD Kup nowy ?

Albo odłącz i podłącz ;d i sterowniki się kłaniają :*

Kolego spójrz wyżej... a teraz niżej :) Problem jest już rozwiązany.

@EDIT

Nie będzie Lubię To, z racji że koledzy wyżej już pomogli i masz ciulowy avatar/sygnaturkę -> nie lubię fc barcelony. (tak wiem, z małej litery, gdyż nie mam do nich szacunku) :D

Opublikowano

OMG
Znów mam ten problem! Pobrałem SpotlineMT2 i wczoraj jeszcze normalnie grałem. Dzisiaj posiedziałem trochę w m1, aż poszedłem do AV2 wbić jakiś level. Ledwo zaloguję się do gry i rozwalę 10 mobów, już mam laga i mnie loga.... To samo co wcześniej. Próbowałem resetować komputer i odłączałem i podłączałem router, ale nic nie pomaga.
Proszę o POMOC!

Opublikowano

Kolego spójrz wyżej... a teraz niżej :) Problem jest już rozwiązany.

@EDIT

Nie będzie Lubię To, z racji że koledzy wyżej już pomogli i masz ciulowy avatar/sygnaturkę -> nie lubię fc barcelony. (tak wiem, z małej litery, gdyż nie mam do nich szacunku) :D

Ty masz cos z glowa ? Wez zmien sobie neostrade czlowieku a nie piszczysz na forum ze ci sie wylacza... Na wiosce nieuciagniesz duzego transferu:/ lol

sygnatura.png

Opublikowano

Ty masz cos z glowa ? Wez zmien sobie neostrade czlowieku a nie piszczysz na forum ze ci sie wylacza... Na wiosce nieuciagniesz duzego transferu:/ lol

Kolego, prosił cię ktoś o zdanie? Niestety, ale mieszkam w mieście :) Nie zamierzam zawierać umowy z lepszym internetem, bo prawdopodobnie przeprowadzę się do Wielkiej Brytanii. Do tej pory nie miałem od paru lat żadnych problemów z metinem, więc wina musi leżeć po stronie komputera. Proszę dlatego o pomoc, ale nie o wyrażanie opinii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...