Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowy dział GlobalAgenda

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaproponować zrobienie działu gry Global Agenda a co to jest wogule za gra ?

Tutaj jest mały opis

Global Agenda to bardzo żywiołowy i dający masę rozrywki MMO shooter umieszczony w świecie sci fi. Co ciekawe, shooter ten posiada także pewne elementy znane z gier RPG. Do wyboru jest kilka różnych klas postaci, które w czasie gry są rozwijane po przez odpowiednie rozdysponowanie punktów w poszczególnych umiejętnościach. Walka w Global Agenda jest bardzo intensywna i wymaga od grającego strategicznego myślenia i odrobiny tak zwanego "skilla". Zmierzyć można się zarówno z prawdziwymi graczami jak i z postaciami sterowanymi przez komputer (misje PvP i PvE). Grafika w tej pozycji jest jak najbardziej na plus a, dodatkowym atutem jest kamera z poziomu trzeciej osoby.

Krótki przegląd klas postaci:

Assault - klasa specjalizująca się w "ciężkim" uzbrojeniu. Zadaje bardzo duże obrażenia. Jednym słowem Tank.

Medic - możliwość leczenia członków drużyny, granaty i amunicja uzdrawiająca. Klasa ta posiada także umiejętność wstrzykiwania trucizn przeciwnikom.

Robotics - obsługa osłon i wszelkiego rodzaju tarcz. Nieoceniona klasa przy wszelkich taktycznych zagrywkach.

Recon - odpowiednik Rogue znanego z innych gier. Ataki dystansowe, umiejętność ukrycia się w terenie, szybkie śmiercionośne ciosy.

Aktualnie szukałem polskie forum o tej grze gdzie by były by poradniki, zapisy do wspólnej gry ale nie znalazłem takiego. I może jakby był by dział o tej grze na MPC to by zachęciło to do zagrania w ta grę Polaków. Polaków spotkałem w tej grze pare ale nie tak dużo jak w innych grach MMORPG.

Dziękuje

Pozdrawiam Ciacho.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nie widzę w internecie wielkiego zainteresowania tą grą, poza tym jeśli mówisz, że nie ma żadnego forum/działu o tej grze to nie widzę potrzeby, aby tutaj taki tworzyć - wątpię, by ta produkcja zachęciła setki userów do gry czy wypowiadania się w dziale. Druga sprawa, możesz pokazać jakieś konkretne filmy/screeny oraz przedstawić cheaty, które w Global Agenda działają?

Opublikowano

Gra ktoś oprócz Ciebie na tym forum w ta grę? Masz plan by taki dział rozwinąć?

Opublikowano

Niewiem czy ktoś w to gra oprócz mnie. Chciałbym to tak rozwinąć żeby zachęcić ludzi do grania i żeby znalazło się pare poradników ktore by pomagaly na poczatku gry. Najbardziej mi zależy żeby zjednoczyć paru Polaków i razem grać może nawet jakaś gildie. Może ktoś dzięki temu działu zabierze się za robienie czitow do tej gr? niewiadomo.

Opublikowano

Za małe zainteresowanie grą. Kolejny dział na forum, które będzie świecił pustkami. Moim zdaniem nie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nawet nie wiedziałem ze taka gra istnieje, jestem na nie

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem ze taka gra istnieje, jestem na nie

O to właśnie chodzi żeby zachęcić ludzi którzy nawet nie wiedza ze ta gra istnieje takim działem na MPC.

Opublikowano

O to właśnie chodzi żeby zachęcić ludzi którzy nawet nie wiedza ze ta gra istnieje takim działem na MPC.

Po co jeśli nikt jej nie zna i jest mała popularność to wątpliwe żeby mpc pomogło

Opublikowano

to ta gra jeszcze żyje ? o.0

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie , wątpie ,żeby ta gra przeszła na mpc i stała się popualrną

Jestem na nie, byłby to kolejny dział na forum który świeci pustkami.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...