Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Chce zrobić strone ze streamowaniem meczy piłki nożnej online.

1. Jaki hosting darmowy bez reklam polecacie? Na razie chce darmowy bo zobacze czy się sprawdzi. Musi mieć dużą pojemność. Chce poznać waszą opinie.

2. Skąd brać linki do meczy? :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Host bez reklam ?

000webhost.com - co prawda nienajszybszy ,ale można robić spokojnie na nim jakieś mniejsze prace.

exone.pl - Można wziąć pakiet za 1,2 zł za miech i mamy dobrego hosta na to

xaa.pl też jest ok ,ale wiadomo, płatny.

ugu.pl - za free i jak pamiętam to bez reklam

cba.pl - za free, można zdjąć reklamę, lub tak jak ja zrobiłem u siebie ,że +/- ją usunąłem (a właściwie ojciec to zrobił bo ja wtedy nie znałem css :D).

Opublikowano

FWL.pl - Ale słyszałem, że jak jest duży ruch na stronie to po kilku dniach pisze że przekroczyłeś limit, ale tak to parametry ok i oczywiście bez reklam. (:

Z tym drugim to do Sportu w pogaduchach. :D

Opublikowano

Spróbuj się załapać na darmowego VPS'a od Host1Free, powinien spełnić wszystkie podane wymagania a roboty nie jest dużo żeby sobie samemu zahostować sewer.

Jak masz kablówkę albo satelitę, to możesz za pomocą takiego małego cuda techniki: bit.ly/X7cpBu , streamować mecze do PC a potem już na stronę :)

Opublikowano

hostinger.pl, 8.99zł za miesiąc masz jakieś małe limity albo nawet bez. jest oferta darmowa ale jak sam siedziałem na stronie to mi wywaliło błąd CPU limit exteeded -> czy coś takiego xD

Opublikowano

Polecam Hekko.pl Tani, jedynie nie całe 5zł/m za 2GB 6.50/m za 4GB, zobacz sam ofertę... Mam tam uż stronę 2 lata i się nie zawiodłem.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Znacie może jakiś dobry darmowy hosting gdzie nie pokaże się zbyt szybko CPU? Bo co z tego jak mam 100gb mysql i 10gb dysku jak po 2 dniach CPU wyskakuje

http://www.frogcp.com/

zobacz ten.

Opublikowano

Zależy czy TY chcesz streamować, czy chcesz udostępniać streamy znalezione w internecie na swojej stronie. Jeżeli chcesz tylko udostępniać to wystarczy Ci vgh.pl, ten hosting nie ma dostępu do ftp, ale nie jest potrzebny. Wystarczy, że na stronie dasz odnośnik do streama w dobrym code i będzię się odpalało na Twojej stronie. A jeżeli chcesz sam streamować to powiem, że jest to mało opłacalne i najlepiej jeżeli byś wykupił jakiegoś VPS. Osobiście polecam udostępnianie znalezionych streamów na Twojej stronie. A jeżeli chcesz jakiś hosting z FTP to zobacz sobie keed.pl, ewentualnie jatsu.pl.

A co do linków to meczyki.pl

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Jakiś inny hosting? Bo gdy próbuję przekierować DNS na frog pisze "Host o podanej nazwie nie istnieje w systemie"

Z darmowych raczej ciężko coś będzie znaleźć... Lepiej coś wykupić, ja polecam boo.pl .

Mów mi KeiseN :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...