Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe (...)

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

head.png

Prawdopodobnie od następnego patcha znajdziemy w grze 4 nowe rodzaje pingów:

* Danger

danger.png

* Enemy Missing

missing.png

* On My Way

onway.png

* Assist Me

assistme.png

Co o tym myślicie? Według mnie zajebista rzecz.

Opublikowano

Już od dawna o tym wiadomo, moim zdaniem będzie dużo bardziej widoczne zobaczymy jak się sprwadzi.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

fajnie . Jak byly 2 to nie starczalo. Ale bedzie spamowanie tym na poczatku ,bo co to robi ^^

To czekamy na paski cc ,nowe pingi , a juz mamy miejsca wardow ,recale ,bym tu widzial jeszcze nowa mape :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Zawsze to jakieś nowe urozmaicenie do gry. Chociaż wątpię żeby większość z tego korzystała, podstawowe pingi wystarczą. Mam nadzieję że przy tym patchu niczego nie spierdzielą i można będzie korzystać z LoL bez większych bugów.

Opublikowano

Nawet fajne, napewno poprawi to rozgrywke nowym graczom ale ja wątpie że będę korzystał ze wszystkich tych ,,opcji''. Mi wystarczająco wystarczą stare pingi :)

Opublikowano

Te nowe pingi moglyby miec dzwiek, nawet ten sam by zwrocic uwage innych na czat, bo co z tego ze pingne ss jak polowa ludkow szuka ss na czacie dopiero po ganku ;D

Opublikowano

Wg. mnie jest to niepotrzebne, dwa pingi w zupełności wystarczą, teraz więcej czasu będzie zajmować myślenie którego pinga wybrać, w tym czasie zdążymy paść kilka razy, zajęli by się zwiększeniem ilości banów na champy, bo jest ich coraz więcej a bany są dalej 3.

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie mogliby zostawić te stare dwa. Wypróbowałem na PBE i nie patrzyłem na minimapkę. Zastanowiłem się czy na pewno dobrze to zrobiłem, bo nic nie słyszałem ;x

I tak pewnie będzie jak nie wprowadzą dźwięków.

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...