Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] serwer jest offline { pomocy }

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem iż gdy wlanczam serwer to w oknie które sie otworzy wyskakuje mi komunikat

Warning : i tu pisze po ang. Po przetlumaczeniu okazuje sie ze serwer jest offline i zeby go zmienic na online

to trzeba zamiast false wpisac true w punkcie "online_mod " Jednak gdy to zmienie to ni ja ani koledzy nie mogą wejsc na serwer gdyz nie mamy kont premium! Ten serwer robilem z poradnika na necie i tam muwili ze aby kazdy mógł wejsc to tam ma byc false!

I teraz mam takie pytanie dlaczego wyskakuje mi taki komunikat gdy jest Online_ mod wylączony a jak jest on to nie wyskakuje.

I drugie pytanie czy jak bendzie online_mod wylączony to inni bendą mogli grac na serwie

PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI TO JEST MÓJ PIERWSZY SERWER DLATEGO ZADAJE TE PYTANIA

Opublikowano

No ale ja mam serwer nie bukkit tylko serwer z plików serwerowych pobranych z Minecraft.net

Zwykły serwer

Prosze wiecie co mam robic?

Opublikowano

O gościu... słownik by Ci się przydał... a co do tematu: Ten komunikat mówi Ci, że wyłączony jest tryb "online" czyli inaczej premium. Jak włączysz ten tryb to tylko osoby posiadające legalnie kupionego Minecrafta będą mogły grać na serwerze.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

I teraz mam takie pytanie dlaczego wyskakuje mi taki komunikat gdy jest Online_ mod wylączony a jak jest on to nie wyskakuje.

I drugie pytanie czy jak bendzie online_mod wylączony to inni bendą mogli grac na serwie

1. Wyskakuje Ci bo to jest ostrzeżenie domyślnie zaprogramowane aby administrator wiedział że każdy może wbić na czyjeś konto i serwer jest podatny na ataki

2. Online mod nie zmienia Ci widoczności serwera w sieci a jedynie wyłącza autoryzację premium , nopremium , każdy spokojnie wbije

Opublikowano

nom ok thx. WIELKIE DZIEKI :rolleyes:

A i jeszcze jedno pytanie dlaczego kuzyn jak chce wejsc na serwer to pisze mu Can't reach server?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nom ok thx. WIELKIE DZIEKI :rolleyes:

A i jeszcze jedno pytanie dlaczego kuzyn jak chce wejsc na serwer to pisze mu Can't reach server?

POniewarz twój serwer jest offline -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...