Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XVM - przejmowanie bazy undefined

raf97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zawsze miałem ten problem, że podczas przejmowania bazy, mialem napis "undefined" zamiast czasu do końca, teraz postanowiłem zrobić to w końcu raz, a dobrze, żeby wszystko działało ( własnie pobieram na nowo WoT ).

Wszystko robiłem za pomocą tej instrukcji:

Instalacja:

1. Gra musi być zainstalowana na partycji z systemem plików NTFS
2. Do poprawnego działania wymagany jest .NET Framework 2.0(jeśli posiadasz wersję 3.0 lub większą to możesz pominąć ten punkt, podobnie w przypadku, gdy używasz Win7)
3. Zainstaluj biblioteki Dokan(DokanLibrary)
4. Wypakuj paczkę do gry
5. Standardowo niczego nie trzeba zmieniać, jeśli jednak chcesz użyć innego ustawienia OTM skorzystaj z plików "XVM.xvmconf" w folderze "Samples"(plik ten będzie musiał się znajdować w folderze "\res_mods\[wersja gry]\gui\flash\" )
6. Grę uruchamiaj z pliku "xvm-stat.exe"

Czy kolejność wrzucania modów ma znaczenie ? Najpierw wrzucić XVM a dopiero potem celowniki, inne bajery, czy najpierw bajery,a potem XVM ?

Skoro teoretycznie wszystko robie dobrze, dlaczego jest undefined ? Wie ktoś jak to naprawić ? Z góry dzięki...

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...