Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posługiwanie się Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ wiele osób zakłada głupie tematy i nie umie znaleźć odpowiedzi polecam skorzystać z tej instrukcji:

Wpisz w pasku adresu: www.google.pl (To takie na górze strony internetowej jeśli nie wiesz gdzie go szukać)

|

\/

Ok, jeśli widzisz stronę startową Google (Jeśli nie wiesz to powinien tam być duży napis GOOGLE) wpisz w pasku pod literami GOOGLE

Problemy, który Ciebie spotkał

|

\/

Teraz zacznie się o wiele trudniej! Kiedy już wpiszesz dany problem kliknij klawisz "Enter"

|

\/

Jeśli znalazłeś już stronę, która opisuje Twój problem (Uwaga teraz musisz się skupić) Musisz nakierować myszką na adres strony (wiem, że to trudne) i musisz potem kliknąć LEWY przycisk myszki, LEWY nie PRAWY!

I gotowe!

P.S. Ten temat napisany przeze mnie jest też w forum o Mc.

CZERWIEŃ ŻÓŁĆ NIEBIESKI TURKUSOWY CYJAN POMARAŃCZ

Opublikowano

powinny być takie o google w każdym dziale podpięte, może nie dokładnie tak brzmiący ale przydało by sie dla leniwych którzy najprostszych rzeczy nie potrafią zrobić szukając czegoś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Okej, zaciąłem się na pierwszym punkcie, tj.

Ponieważ wiele osób zakłada głupie tematy i nie umie znaleźć odpowiedzi polecam skorzystać z tej instrukcji:

Nie umiem skorzystać z tej instrukcji. :(

Opublikowano

Te pogaduszki niedługo same sobie zmienią nazwę na Troll House.

Opublikowano

powinny być takie o google w każdym dziale podpięte, może nie dokładnie tak brzmiący ale przydało by sie dla leniwych którzy najprostszych rzeczy nie potrafią zrobić szukając czegoś

Podbijam!

Props za poradnik, każda przeglądarka powinna mieć blokadę na pisanie nowych tematów, blokada zmuszałaby pierwsze użyć google i gitara.

Opublikowano

Podbijam!

Props za poradnik, każda przeglądarka powinna mieć blokadę na pisanie nowych tematów, blokada zmuszałaby pierwsze użyć google i gitara.

Propsy kolego, a od czego jest forum? Wolę już dziesięć razy czytać to samo pytanie, na które odpowiedź jest w necie niż takie denne trolle, które do tego są popierane przez innych trolli. ._.

@ Ten 'poradnik' to głupota, jak dla mnie napisałeś go tylko po to, aby nabić posta. Ewentualnie chciałeś zabłyszczeć na MPC swoją niepojętą wiedzą, ale coś nie wyszło. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...