Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] Fantastic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co w tym specjalnego? Ja nabijam po 3 unby dziennie... Grając 10 map. Fantastic to nie żaden wyczyn:) W tym przypadku na filmku starczył by 1 granat...Lub nawet ten napalm dla speca.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co w tym specjalnego? Ja nabijam po 3 unby dziennie... Grając 10 map. Fantastic to nie żaden wyczyn:) W tym przypadku na filmku starczył by 1 granat...Lub nawet ten napalm dla speca.

Też wyczyn z Dualami <3
side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

Jestem z cb dumny,że tak kosisz.

Co do filmiku,wstawianie jednej akcji nie ma sensu.

Opublikowano

moze grasz w to rok moze 2 ... a on moze gra 2 miesiace i chcial sie pochwalic ze dokonal naprawde cos fajnego jak na moze! jego poziom wszystko byscie krytykowali co prawda jest kill crecka tam UNB+ samo wpada ale jak jest moze nowy to GRATKI!

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Dektored powiadasz że 3 unb na dzień
hahahah?

coraz więcej kłamców na mpc <3
Ty na LTC1 Masz 22 unb 2++
a ja na CSM1 24 unb 18+
i do tego ty grasz female 25 speed full nx
a ja MALE 10 speed l96a1 i gietka h3h3h3h3

@Topic
eZ

nic fajnego + karabin bez recoila

post-805821-0-55836900-1360857273.jpg

Opublikowano

Dektored powiadasz że 3 unb na dzień

hahahah?

coraz więcej kłamców na mpc <3

Ty na LTC1 Masz 22 unb 2++

a ja na CSM1 24 unb 18+

i do tego ty grasz female 25 speed full nx

a ja MALE 10 speed l96a1 i gietka h3h3h3h3

@Topic

eZ

nic fajnego + karabin bez recoila

attachicon.giflololoo.jpg

Ryly.. Ja gram w ca tylko w piątki i wtedy mi dochodzi do 3 unbów... Nie napisałem ze zawsze ale średnio... I dopiero od 2 tygodni mam takiego skilla więc....I co z tego że full nx... Na majorku miałeś golda... To że dostałeś bana i nxy przepadły to już twoja sprawa...

Opublikowano

moze grasz w to rok moze 2 ... a on moze gra 2 miesiace i chcial sie pochwalic ze dokonal naprawde cos fajnego jak na moze! jego poziom wszystko byscie krytykowali co prawda jest kill crecka tam UNB+ samo wpada ale jak jest moze nowy to GRATKI!

Nie jest nowy,bo gdzieś już pisał,że to jego drugie konto.

Pozatym podrabia Turnera,czy musi znać sławnych Youtuberów,a nowi ich nie znają :)

boyka.jpg

Opublikowano

Ta Ta Tylko Tu Takie Opinie Tak mam Drugie Konto Ale Może Tylko czasem Włonczam Frapsa i jak myślicie że UNB+ macie na Kill Creeku Wbiłem Unbeliveable +++++ i sie nie chwale chcesz 1vs1 ? nie ma sprawy mam jedno nagrane niedługo wrzóce na yt proszę mie nie obrażać a nick Mam _-Im-Tuner_ a na innym koncie zaczne grać jak pogiftam se bronie.

Opublikowano

Ta Ta Tylko Tu Takie Opinie Tak mam Drugie Konto Ale Może Tylko czasem Włonczam Frapsa i jak myślicie że UNB+ macie na Kill Creeku Wbiłem Unbeliveable +++++ i sie nie chwale chcesz 1vs1 ? nie ma sprawy mam jedno nagrane niedługo wrzóce na yt proszę mie nie obrażać a nick Mam _-Im-Tuner_ a na innym koncie zaczne grać jak pogiftam se bronie.

Włączam* Frapsa to po pierwsze,Wrzucę* to po drugie.Po 3 na tym koncie nie masz na stronie jeszcze ŻADNEGO unb i ŻADNEGO UNB+,więc to ja już mam coś z oczami?Po 4 odstaw CA i weź się troszkę za naukę,bo ciężko Ci idzie pisanie.Po 5 nie zamierzam grać 1vs1 z kimś,kto ma kd 0.80 bo to nie ma najmniejszego sensu,

boyka.jpg

Opublikowano

dlaczego ma 2 gwiazdy? lol ja jak grałem z nim na eZ1k_'u to jeszcze mial GOA z kaboomem cisnol lol..

1 zasada. Kaboom to glicher i bugger XDD

2. to sie nie akutalizuje codziennie(chodzi o rangi) ale reszta jest bez zmian i codziennie nowe sie aktualizuje.

Opublikowano

dlaczego ma 2 gwiazdy? lol ja jak grałem z nim na eZ1k_'u to jeszcze mial GOA z kaboomem cisnol lol..

Nie ON tylko JA,to po pierwsze xD

Po 2 Erbaz jest zbugowany i tam sa rangi jakie TEORYTYCZNIE powinny być na CA

Po 3 kaboom to glitcher i jedzie na vipie ;D

boyka.jpg

Opublikowano

sm0k kd sie nie liczy nie chce prowadzić kłutni kolejnej ! tylko chce miec normalny spokojny temat niedługo montage jak uzbieram materiały

Opublikowano

sm0k kd sie nie liczy nie chce prowadzić kłutni kolejnej ! tylko chce miec normalny spokojny temat niedługo montage jak uzbieram materiały

*się, kłótni, mieć.... do szkoły uczyć się a nie.

Opublikowano

Może kd się nie liczy tutaj przyznam Ci rację,jednak aż tak duża ,,przepaść'' pokazuje różnicę między graczami :).UNB'y też się liczą,a w tych raczej widzisz różnicę prawda?;]

boyka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...