Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać zasrany Spray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tym spreyem męcze się już ponad 2 godziny i dalej nie wiem jak to zrobić... zamieniam ten tempdecal.wad wchodze do gry wybieram byle jakiego spreya i nie ma ! HELP !

Chodzi o CS'a ! 1.6 NON STEAM

Opublikowano

1.Jak już pobierzemy program i go zainstalujemy-otwieramy go, program zapyta się Nas gdzie go umieścić.Umieszczamy go domyślnie w plikach Cs'a czyli np. C:/Program Files/Steam/steamapps/twojanazwasteama/counterstrike/cstrike i tu go dajemy.

2.Jak już wykonamy krok wyżej zabieramy się do naszego spray'a. W lewym górnym rogu mamy "Open" klikamy i wybieramy naszą grafikę. Właduje się ona Nam i zobaczymy ją w polu obok.

3.Następnie klikamy przycisk "Autosize" aby program przerobił naszą grafikę do odpowiednich rozmiarów.Zaznaczamy opcję "CounterStrike" oraz "Save it to" i klikamy w taki kwadracik przy tej opcji.Tutaj zaznaczamy lokalizację w jakiej nasz plik ma zostać zapisany.Domyślnie C:/ProgramFiles/Steam/steamapps/twojanazwasteama/counterstrike/csstrike( w polskiej wersji językowej /csstrike_polish ),oraz nazywamy nasz plik "tempdecal.wad",potem dajemy "save" . [Prawda możemy zapisać grafikę na pulpicie,ale lepiej od razu w plikach Cs'a].

4.Gdy już wykonamy krok wyżej w górnym panelu programu mamy "Make WAD",klikamy na to i jeśli wszystko zrobiliśmy dobrze powinno Nam się wyświetlić "WAD creation succesfull".No i mamy już nasz spray,teraz tylko go odnajdujemy i w właściwościach "tempdecal.wad" zaznaczamy opcję "Tylko do odczytu" ( inaczej Cs Nam go usunie)

5.Zamykamy program i możemy grać.

ps. Jeszcze co do umieszczenia spray'a w plikach cs'a- z doświadczenia wiem,że wrzucenie spray tylko do /csstrike lub tylko do /csstrikepolish nie daje efektu- ja wrzuciłem do obu folderów,oraz w tych folderach do folderów "sprays".

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

1.Daje tempdecal.wad do folderu cstrike i podmieniam za ten 1 tempdecal.wad

2.Wklejam poczym zmieniam w opcjach na "Tylko do odczytu"

3.Zapisuje zmiany

4.Wchodze do gry.

5.Naciskam spray i dalej wyskakuje znaczek "csne"

Więc o co chodzi ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...