Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy ten champ bedzie dobry?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj kupiłem sobie dravena i strasznie nim lamie wgl go nie ogarniam i caly czas padam i teraz uzbierałem na ezreala ale nwm czy go kupic bo jest dosc podobna postacia do dravena i teraz moje pytanie czy ezreal jest łatwiejszy do ogarniecia i czy też jest takim papierem?

Opublikowano

Każdy ADC to papier. Ja ci mogę polecić caitlyn, ma dobry escape, ogólnie ma fajne skile, duży zasięg dzięki czemu nie będziesz musiał podchodzić i nie będziesz padał :D Zobacz sobie ja na yt :x

Opublikowano

Jak chcesz ADC który ma duży burst oraz nie jest aż takim papierem to polecam ci Graves'a - mój ulubiony ADC :D na którymś tam lvlu daje ci 30 armora i 30 m. res pasywka ;) a to jest dużo jak na ADC, bo mieć 70 armora, a 100 armora to jednak różnica jak na ADC. Ma fajny system ucieczki - może przez ściany, niestety troszke mniejszy zasięg niż błysk, duży burst i all skille obszarowe! :D

Opublikowano

Ja polecam Jayce moim zdaniem postać nie do zblokowania, 2 grupy skillów, op w late, jak pograsz nim troszke to zobaczysz że odpłaci ci killami ;)

Opublikowano

Ezreal jest bardzo prosty do ogarnięcia. Na początku miałem problemy ze skillshotami, ale to kwestia kilku gier. Faktem jest natomiast, że Draven jest trudnym, o ile nie najtrudniejszym ADC.

Ale jakbyś Go ogarnął, to robiłbyś potem pogrom. Poleciłbym Ci Caitlyn bo ma OP zasięg i skille albo tak jak kolega wyżej mówił, Gravesa. Przy czym Caitlyn jest za 4800, a Graves za 6300.

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...