Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Revolution - Trailer WIELKI START

Vulgar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma narnia, mumia, troja, gandalf i 300 do metina? xD

Mnie się nie podoba, bo nie widzę ujęć z serwera tylko epicką nutkę i posklejane ujęcia z wszystkiego co się da ściągnąć z chomików. No chyba że mówimy o tych screnach, ale mnie osobiście taka wersja "traileru" jakoś nie podchodzi.

sygnatura2.png

Opublikowano

@up Jak tego serwera nie ma ... ja startuje od piątku.

Czyt. info na facebook'u -.-

Co ma narnia, mumia, troja, gandalf i 300 do metina? xD

Mnie się nie podoba, bo nie widzę ujęć z serwera tylko epicką nutkę i posklejane ujęcia z wszystkiego co się da ściągnąć z chomików. No chyba że mówimy o tych screnach, ale mnie osobiście taka wersja "traileru" jakoś nie podchodzi.

Powiedz gdzie masz napisane , że prezentacje z Metina mają zawierać 100% treść w tym temacie? -.-

Opublikowano

Ten serw to dno.. Już lepiej grać na Almantia.pl

a trailer to sklejka kilku scenek z filmów WTF?

Widać hejter z Almantii się odezwał :>

Opublikowano

@up

Nie miałem żadnych materiałów z metina :> a wpadłem na taki pomysł to go wykorzystałem.

Opublikowano

Widać hejter z Almantii się odezwał :>

"hejter" z almanti?

Byłeś na tsie zanim serw w ogóle wystartował? Oni nic praktycznie nie zrobili, 2 dni pierdolili się z skryptem na SM który i tak był zbugowany.

serwer postał 2-3 dni i włam do bazy ^^

Sam serwer nie jest dnem

Ale administracja tak.

Nic nie potrafią i muszą ciągle szukać wyspecjalizowanych techników którzy i tak gówno naprawili..

Na serwie grało może 300 osób na start a kont było 1500 heh.

graphic.png

Opublikowano

Według mnie ten trailer nie ma nic do Metina tak jak ktoś już to napisał. Poza tym kolejny start tego serwera - ciekawe jak teraz będzie, ale chyba większa część osób zostanie na Almantii przez to co było.

Opublikowano

Almantii Co do tego Serwera to dziś wyczyszczono mi Konto Bo podobno był włam do bazy i bazę skradli... Po tym jak sklep wystawiłem... Eq Wartości 4kkk+ Poszło się jeb Wiec uważajcie na ten serwer Bo Czyszczenie kont dopiero się zaczyna...

mrchomik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...