Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Lee vs Sejuani vs Elise

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo mi polecacie? dodam, że proszę o odpowiedzi osoby które mają chociaż 2 postacie i napisanie tego, jakie mają, nie piszcie komentarzy nie mając chociaż 2 postaci ( chodzi mi o to, aby nie było czegoś takiego: mam tylko lee sina on jest fajny kupuj go, a reszty to nie wiem ) tylko np:
Posiadam Lee sina i Sejuani z tych 2 preferuje Sejuani :) bardzo podoba mi się każda z tych postaci... grałem sejuani - dobrze mi się grało, lee sinem nie najgorzej, a Elise to nie wiem, ale wydaje mi się ciekawą postacią, aczkolwiek nie jestem pewien czy w late nie słabnie ( bo widziałem taką elise co na jungli miała chyba 6/1 na normalu, a potem gdy my nabiliśmy gdzieś tak 15 lvle to ona miała 7/4... )

Opublikowano

Posiadam Lee Sina oraz Elise i grałem Sejuani. Lee Sin to dalej op ścierwo i kontrą na wiele postaci, Elise teraz też miażdży topa. Sejuani to największa porażka tej gry, nie warta nawet 1350 IP czy 450...a co dopiero 6300

Opublikowano

Mam wszystkie 3 postacie ale Lee Sin moim zdaniem jest najlepszy. Nadal jest op na topie i w jungli. Ładnie można pocisnąć nim wiele gostków z enemy. Zaklinam Cię żebyś nie kupował Sejuani nikt tą postacią nie gra ponieważ to gówno a nie postać. Elise ostatnio jest op na topie/ midzie ale moim zdaniem lepszy od niej jest Lee ;)

Opublikowano

Czemu nie Sejuani? mi się nią grało fajnie jako AP offtank... rzucałem ulta na wszystkie 5 osób, bardzo łatwo trafić, bo to takie ulti amumu ale można z daleka strzelać i to jeszcze mały CD ma... DMG ma niemały i czytałem, że z nowymi itemami w S3 staje się bardzo dobrym junglerem... Nie nalegam na kupno sejuani, bo może po prostu te kilka razy mi się poszczęściło bo złapałem feeda ;p... a tak wgl to z tych komentarzy co narazie dajecie to chyba wezme Elise, bo Lee sinem grałem i nie jest aż taki fajny - może DMG ma i jest mocną postacią, ale chyba nudny, a jeszcze co powiedzielibyście mi o Yoricku? teraz wybieram między Yorickiem a Elise? kogo mi polecicie? teraz bym prosił o + i - ;) I ważna dla mnie jest zabawa, żeby postacie się szybko nie znudziły, a co za tym idzie kille ( bo jak mam staty 0/10 to nie fajnie mi się gra postaciami... ) i jak najlepsze kierowanie gier, bo ostatnio widziałem kilka yoricków którzy byli... słabi... i jakieś rady żeby wgl wszystkich ownić i takie tam :D, gram często normale, bo zwykle kolegów dużo online, a rankedy można tylko solo/duo ;P

Opublikowano

sejuani na supporta z ashe, slow cały czas, do jungli jest bardzo dobra, ganki swietne, warta swojej ceny, pozostale tez postaci op , elise mid slabszy, dobra jungla i op top , lee sin to samo , ale on bardziej miazdzy topa , no i jeden z lepszych junglerow , wszystkie postaci to offtanki , sejuani tez bo w tym sezonie nie oplaca sie robic full tanka , wybor trudny , wszyscy na jungle , na mida 2 postaci jak i na topa , sejuani miazdzy na suppie z taka ashe

Opublikowano

Zawsze wolałem lee, zresztą to chyba mój prawdziwy main. :33

Kontruje większość midderów, oraz ganki są bardzo efektywne. Nałożone q + ult nawet do escape może służyć, jak jest jakiś wall w okolicy z odpowiednim rangem.

W late troche słabnie, dlatego w early powinien dobrze gankować.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mhm... raczej kupie Elise, myślałem też o Yoricku, ale w jakimś tam temacie pisali, że nawet jak się nafeeduje to nie jest jakiś pro ( tzn... nie ciśnie każdego ) Elise za to jest w miare mocna i bardzo ciekawa ;) ta forma pająka i "osoby" i te 7 skillów i nawet jak nie złapie feeda to łatwo złapać kille ( Yorick ma tylko slowa :( ) Lee też ma 7 skillów, ale według mnie ta 7 jest po prostu słaba... Q to taki doskok zwykły... jedynie można harrasować z tego nie doskakając, a więc można to wziąść za 1 skill, tarcza tak samo, bo daje tarcze, a naciskasz W to nie ma osobnego skilla ( tzn w pewnym sensie jest, ale on nic nie robi ), a E no to co? walisz w ziemie i spowalniasz ;p chyba, że po prostu ja tak grałem nim dziwnie, bo według mnie jest to strasznie nudna postać... gdy se teraz tak myśle ;P bo pewnie jakbym zaczął nią grać to by mi się chciało, ale obawiam się, że za szybko mi się znudzi... Oczywiście dziękowałbym jakbyście napisali mi co źle napisałem, bo może to zmienić jeszcze moją decyzje, jak np napisałem, że Yorickiem trudno zdobyć kille, a według was łatwo.

Opublikowano

prawda że yoricem nawet z feedem jest ciężko ale pamiętaj że w grze najważniejsze jest nie przegranie lini

yoric w sumie nie jest kontrowany wiec wygrać topa jest latwo i mecz mozesz zakobczyc z 0/0/30

ogólnie to yoric wiele robi w tf czyli też ważnym czynniku do zwyciestwa. mimo ze ma mało dmg (od tego jest ad i ap cerry) to robi klona i jest 6vs5

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

No właśnie, a wtedy te gry będą nudne i będzie moją postacią, ale nie będę nią grał... nie będę wybierał postaci tylko żeby wygrać ( TYLKO, chce wygrywać, ale nie postaciami którymi nie lubie grać, bo gram bardziej dla przyjemności, a nie dla wygranych ) tylko jakąś fajną postać; ) (ciekawa)

Opublikowano

Lee sina bierz, bo jest bardzo mobilny, sprawdza się na każdym lane, QWE mają po 2 użycia, ogromny ( często niedoceniany ) burst w early, dobry w każdym etapie gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...