Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] plikow z kostiumami itd etc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie nie moge na forum znalesc plikow z kostiumami, petami ,nowymi mapami,
bo ogl chodzi mi o pliki pod server hard
jezeli ktos poda ze pliki terenzo to odpadaja bo download od nich siadl.. a te akurat bym z checia dorwal ;p

z gory dzieki za linki albo moze ktos ma wszystko od terenzo czyli clientside serverside i mysql

daje limit + i like
@edit blagam niech ktos pomoze :<

Opublikowano

[extract]http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/page-40?hl=%2Bterenzo#entry6286305[/extract]

@edit sory nie zauważyłem tego na dole :P

Tu masz dobre pliki: http://www.mpcforum.pl/topic/850947-dlnowe-pliki-serwerowe-angielskie/#entry6295561 Ale niestety Angielskie :P duzo tam wszystkiego nowego :P

@edit Kuffa mac one są pod pvp ;/ Niestety ale na MPC forum chyba nie ma :C

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

no wlasnie na te angielskie tez bym sie polasil sciagnalem je i dupa sie okazuje ze clienta nie idzie sciagnac ;s

a z kolei do Terenzo mam clienta a nie mam plikow boze co za ironia -,-

Opublikowano

bylbym wdzieczny :D // i zeby zaraz nie bylo ze nie ogarniety jestem ale pierwszy raz mam taka sytuacje ze nie moge sciagnac 0.o

@edit a i ogl polecil bys te pliki czy shit totalny?

Opublikowano

akurat zaczalem sciagac bo mi sie udalo zanim wkleiles screeny ale + i like leci za pomoc, checi i prace :P

////

Nadal licze, ze ktos sie podzieli plikami Terenzo :sad:

Opublikowano

Ja posiadam pliki terenzo :*

Tyle nie wiem czy mam jeszcze te pliki do podmiany. Bo mam silnik na plikach Derin z podmienionymi na terenzo.

Chętnie bym Ci wrzucił, ale mam internet z 50kb/s uploadu, czyli by z 3 dni się wrzucało.

No chyba, że znajdę te pliki do podmiany, to wrzucę na jakiegoś hosta i Ci wyślę linka na PW lub zedytuję tutaj.

@Edit : Jeśli ktoś chce pliki terenzo pisać na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...