Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pierscień Doświadczenia na start

RycHu0303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D Dzisiaj zaprezentuje wam stronke, dzięki której dostaniemy pierscien doswiadczenia na start :D

xuig.jpg

Wchodzimy na stronke:

http://www.metin2.pl/landing/

Chyba każdy się potrafi zarejestrować, ale no :D. Rejestrujemy sie po prawej stronie:

qhdv.jpg

Dalej juz wchodzimy na swoje konto i gramy! :D

Może było, może nie, może ktoś wiedział, albo nie, tak czy inaczej dałem to po to ze sam to nie dawno odkryłem :>

Pozdrawiam RycHu :D

Edit:

Zapomnialem dopisać, że trzeba jeszcze odebrac prezent na stronie Metin2.pl

Logujecie się na swoje konto i powinno wam się na stronie wyswietlic coś podobnego:

gfdg.jpg

Klikamy i odbieramy prezent. :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Sprawdziłem czy nie było już takiego tutka i nic nie znalazłem, ale o tym 'sposobie' już każdy wie. Pamiętam jak było głośno, bo Arymanik sprzedał domeny swoje, m.in. serwera Ahrimani:

www.Ahrimania.pl

...i zamiast na jego serwer, przenosiło właśnie na tą stronę - teraz kieruje na Metin2.co.uk, lecz nie o tym w takim temacie. Łap like'a za informację, screeny i prostotę poradnika.

Opublikowano

Tak się zaczyna na nowych serverach , tworzysz nowe konto , możesz je zwerbować także innym kontem , tym nowo założonym kontem werbujesz buffke , wiadomo przez oficjalną strone metina , logujesz się na stronie i zakładka werbuj przyjaciół. Potem na tym pierwszym koncie wykonujesz reklamy sponsorpay , tak żeby mieć 9sm ( napewno tyle da rade ) , Kupujesz przepustke i masz pierscien doswiadczenia i rekawice zlodzieja na 7dni. A także wraz z wbijaniem lvl na buffce dostajesz itemy :) Zapomniałem wspomnieć , że pd i rekawice dostaje się w momencie gdy kupisz jakiś przedmiot w is ( najlepiej przepustke ). Więc możesz sobie expić do któregoś lvl , i jak bedziesz chciał np wejść do v2 , to kupujesz przepustke za 9sm uzbierane wcześniej i z pd i rekawicą możesz iść expić :) W taki sposób można szybko nabić lvl i sporo wydropić :)

Wypróbuj i możesz o tym napisać w swoim poscie :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Gdzieś wydaje mi się że spotkałem się z takim tutorialem na mpcforum ale może coś mi się pomyliło.

bardzo dobry tutorial który może nam na początek ułatwić znacznie grę, pozdrawiam )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...