Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie o nadchodzących aktualizacjach

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poznać wasze sugestie lub opinie , na temat najnowszego patcha , który według mnie przynosi jedną największą wadę czyli " Prywatne Servery " na haslo

jak wiecie wiekszosc spolecznosci war-z odrazu zakupila te wlasnie servery do dropu (loota) itemków .

I to jest wlasnie problem ktos kto ma taki server , gra sobie sam lub z kolegą i po prostu farmią eq na lajcie bez zagrożenia że ktoś ich zobaczy czy zabije ...

I gdzie tu sprawiedliwość ?!

A co mają powiedzieć gracze co grają na obleganych przez innych graczy publicznych serverach 30-40 osób online lub wiecej ???? to jest po prostu tragedia co robią z tą grą !

Ani uciec do safe pointu gdzie wiekszosc graczy kampi (na czitach lub bez) ani pójść do głównych miast gdzie można znalesc lepszy drop napotkac kilku kolesi i umrzeć ...

...EDYCJA...

(Nowe "prawdopodobne" Informacje o nadchodacymi do gry updejtami ) NIE MYLIC Z NOWYM PATCHEM 02.20.2013

<<< Kliknij w Spoiler :)

Witam. Jak wiecie w następnym patchu do gry mają być dodane pojazdy (samochody) jako nowy środek transportu , twórcy rozważali dodanie też Helikopterów jednak ( porzucili ten projekt )

Dodane zostaną nowe tereny (nowa mapka) , tunele sciekowe (siec tuneli)pod miastami do szybszej wedrówki

Podobno samochód będzie można kupić w Warsztacie (nowa opcja w Menu) za kwotę 25.000 $ lub za GC (niestety nieznana jest kwota) Jak widac po kwocie bedzie rzadko kogos spotkac w tym cacku na drodze .

Zostanie dodany nowy przedmiot który znajdziemy lub kupimy za GC (Kanister) do którego będziemy napelniać benzynę z porzuconych samochodów lub ich wraków ( w miastach, parkingach itd.)

Zostanie wydany nowszy Antycheat , który mam nadzieję zmniejszy trochę liczebność oszustów na (wh/aimbotach)

O zmianach w Loocie itemków nic nie wiadomo prawdopodnie nie zostanie zmieniony

DODANE zostanie "Strongholds" siedziby Klanowe (fortyfikacje, baza)

(CYTAT)

A stronghold will be a small The War Z map available for you, your
friends, your clan etc. In a stronghold you can do what ever you want
like creating an own base or even growing plants on a farm. You can farm
food and sell it to other players to gain money very easy and fast.
The size of those maps will be as big as a map on WarInc - approximately
3-4km². There are planned to be two settlements on each map. In the
center of the maps will be something like some fortifications or villas
on a river bank. Players can rent strongholds and everything they do
there - like setup caches and raise fortifications - will be permanent.

People can rent a Stronghold for 1, 3, 6 or 12 months with 15, 30 or 45
slots. This is how clans and small groups of players can setup their own
private fortifications.

Zombies and small amount of loot will spawn on these maps. The loot will mostly be food, drinks or building materials like barricades.
Zombies will only spawn outside of those buildings. They are not a big
threat to players on the stronghold maps but you can lure them into your
own base, which can be a big problem then.

oraz Wojny Klanowe o Teren lub Surowce (zywnosc,sprzet,bronie itd )

Moim zdaniem wieczna wedrówka (z buta) to element tej gry .

A co wy o tym wszystkim sadzicie ?

Pozdrawiam. Survivalowców

Opublikowano

spierd***** to na maxa musial bym dac prawie 200 zl zeby wynajac najtansza wersje z serwra z haslem...a teraz graj na full serwerach padajac co 10 minut,inventory z gry nie dziala,plecaki dalej zbugowane,w glupim delta peak o od zaje**** trupow.. a teraz isc gdzie do wiekoszego mista to mozesz zapomniec teraz wiem ze to gra tylko pod zarobek juz wole poczekac rok na dazy

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

@Up

Przesadzasz trochę. Wiadomo, że wiekszość gier jest robionych pod zarobek. Ale coś próbują robić przynajmniej. Ale z tymi serwerami to ładną lipe zrobili.

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Opublikowano

Płakanie... niedługo ci co hejtują te prywatne serwery założą swój, wtedy stworzą się następni hejterzy, którzy stworzą swoje serwery... i tak koło się zamyka.

Może teraz jest i mało serwerów, ale jak ludzie będą tworzyć i tworzyć to wyjdzie całkiem niezła sumka ;) (mówię o serwerach bez hasła)

You MAD?

Opublikowano

Płakanie... niedługo ci co hejtują te prywatne serwery założą swój, wtedy stworzą się następni hejterzy, którzy stworzą swoje serwery... i tak koło się zamyka.

Może teraz jest i mało serwerów, ale jak ludzie będą tworzyć i tworzyć to wyjdzie całkiem niezła sumka ;) (mówię o serwerach bez hasła)

nie sadze zeby dochodzily nowe powiewaz bylo 260 eu aktualnie jest 100 czyli 160 prywatnych teraz haslo jest z free wiec bez bedzie malo

Opublikowano

Ale co wy pie*dolicie, taki człowiek ma szansę na znalezienie lootu taką jak wy -.-. Na prywatnych serwerach jest więcej zombi i w tym właśnie patchu zostało dodane też to, że przy loocie respi się duuużo więcej zombi... Zgoda, was gracz zaj*bie, a jego zombi <3. Zapraszam na puste serwery 0/50 jak tak Wam to nie pasi. Znajdźcie se 3-4 kumpli i razem grajcie, wspólny loot napierdzielanie ludzi to jest loot i prawdziwa przyjemność z gry.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Co do pana @up, nie każdy czerpie przyjemność z gry tylko z zabijania. Ja lubie podróżować w tej grze oraz zawieranie sojuszy z nieznanymi ludźmi. Często mnie zabijają dlatego bardzo się cieszę, gdy ktoś jest "friendly" i nie zabija każdego w zasięgu wzroku, oczywiście w grze chodze cały czas w 3 os. grupie i nigdy nie zabijamy jak ktoś nie ma broni. A nawet czasem jak ma krugera to oszczędzimy :D.

Co do tematu, fakt, jest to niesprawiedliwe. Powinni na tych serwach respawn itemów zmniejszyć.

Opublikowano

pan na samej gorze masz like za tego samego gifa xD xD http://www.pictureshack.us/images/82722_friendly.GIF :D :D :D :D :D :D: D: :D :D:D:D:D:D:D:D

co do tematu to teraz juz nie wiem czy wo gule jakieś itemy sie gdzieś respia

przeszedłem cały Campos City i Parkeville Clearview ,Rocky Ford i zgadnijcie i 00000000000000 przedmiotow (na 4 serverach) nawet głupiej coli nie znalazlem

Spierdolili po całości ten update sorry za słowa ale taka prawda

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Patch mi się spodobał ze względu na powiększony loot itemów...
Nie podoba mi się w nim najbardziej liczba osób która gra aktualnie na serwerach D:, to jest tragedia, nigdzie nie można na lajcie pójść, chyba że do strzelaniny.

Opublikowano

@Up

W ogóle nie chce mi się w to wierzyć.. Ja znajduje jedzenia/picie praktycznie wszędzie.

Z broniami już trochę gorzej..

jakie miejscówki polecasz ? bo ja w tych co pisałem nic nie znalazłem

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Co do pana @up, nie każdy czerpie przyjemność z gry tylko z zabijania. Ja lubie podróżować w tej grze oraz zawieranie sojuszy z nieznanymi ludźmi. Często mnie zabijają dlatego bardzo się cieszę, gdy ktoś jest "friendly" i nie zabija każdego w zasięgu wzroku, oczywiście w grze chodze cały czas w 3 os. grupie i nigdy nie zabijamy jak ktoś nie ma broni. A nawet czasem jak ma krugera to oszczędzimy :D.

Co do tematu, fakt, jest to niesprawiedliwe. Powinni na tych serwach respawn itemów zmniejszyć.

respawnu nie zmniejsza taki serwer w przeliczeniu kosztuje prawie 200zl wiec ludzie dlatego kupuja zeby miec stuff:)

ja zdecydowalem tez kupic jak ktos by chcial wbic to mozna sie dogadac;)

Patch mi się spodobał ze względu na powiększony loot itemów...

Nie podoba mi się w nim najbardziej liczba osób która gra aktualnie na serwerach D:, to jest tragedia, nigdzie nie można na lajcie pójść, chyba że do strzelaniny.

jaki loot jak przez 3 dni siedzac w norad nic nie znalazlem

Opublikowano

Kiedy niby mają wejść auta i nowa mapka bo z tego co tu wyczytałem to miało wyjść 18 lutego a jest 21 i ani nie ma anty cheata (albo tego nie zauważyłem bo cziterów i tak liczba się nie zmieniła) nie ma nowej mapy i aut .

Opublikowano

Autor tematu źle podał informacje, samochody i nowa mapa mają wejść w kolejnych aktualizacjach a nie tej.

W tej dodali nowe itemy i poprawili kilka rzeczy.

Zamykam bo nie aktualne i wprowadza użytkowników w błąd .

//Infromacje są o następnym patchu, który ma być wprowadzony w przyszłości :)

//Czaka

// Ok, myślałem ze są to informacje o patchu który już był :)

/Demont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...