Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800ip

wilku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. posiadan 4800ip i zastanawiam sie nad dwoma postaciami lee sinem i renektonem i nie wiem kogo wziasc czesto gram rankedy na solo topie.i zeby tez sie szybko nie znudzil prosze nie podawac innych postaci bo mnie tylko zastanawiaja te dwie. prosze o podanie +/- postaci

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Ja tam wole Lee, grałem nim troche na topie i nie narzekałem. Jak ogarniesz nim to bd op w late. Jak nie wiesz jak się zabrać za granie nim na topie to polecam pooglądać streamy Dyrus'a, ostatnio dosyć często gra Lee sinem i dosyć często wymiata nim na tym topie.

Opublikowano

mhm , Lee bardziej nadaje sie do jungli , ale na topie tez sieje pogrom ^^ A jak go jeszcze ogarniesz too uhhh ! Siekiera ; D ; D . A jezeli chcesz sie szybko nauczyc grac ktoras z tych postaci to wez Renektona , latwiejszy jest .

Opublikowano

Hmm, osobiście mam lee sina i dobrze się sprawuje na solo topie i jungli. Przy dobrych rundach ad ma bardzo spory dmg w early, w late już troche słabnie. Ale jak dla mnie dobrze nadaje się na solo topera. Łatwo się nim farmi i ma doskok i oczywiście odskok z tarczy.

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...