Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Podmiana mobow ;x Sealian

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;p Gram na serwerze Sealian i na mapie od 90 lvl sa strasze sciny, lagi o.O I chcialem podmienic tekstury mobow z tych "zombie" na psy ;x w npclist zmienilem zombie tralala........ cos tam ;d na to co pisalo przy id psa zpakowalem gitara wchodze do gry i nie widze mobow -.o CO mg zrobic ? Albo by ktos mi paczke podrzucil z podmienionymi ?:))) Dam like ^ ^ ^_^

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Lookałem w poradnikach i było napisane ze tak sie robi ;p Lagow nie mam ;p Internet wystarcza ale tylko tak napisalem ^ ^ Porporstu scina i nie da sie po mapie chodzic :| Na nowym kompie jest all ok -.-

Opublikowano

Zapewne to wina mapy ;) Na starym kompie jak wchodziłem nawet na pustą mapę to ścinało masakrycznie, aż szły screeny. Co do podmiany moobów, myślę że wystarczy w monster podmienić modele i tekstury.

Opublikowano

Zapewne to wina mapy ;) Na starym kompie jak wchodziłem nawet na pustą mapę to ścinało masakrycznie, aż szły screeny. Co do podmiany moobów, myślę że wystarczy w monster podmienić modele i tekstury.

Tylko jak o.O Posiadasz jakis poradnik ? ;x

Opublikowano

Da się podmienić tak moby gdyż robiliśmy tak gildią na Emperiusie.

Kolega wyżej Ci rozpisał świetnie jak to zrobić. Jeżeli bd. potrzeba mogę wysłać Ci paczkę na pw.

Opublikowano

Rozmawialismy na gg i nie zadziałało ;p Na emeperiusie gralem i tez pobralem paczke i all działało to jakim cudem tu nie chce ? :{

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...