Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę instalować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś sobie postanowiłem zainstalować grę jakąś. Jako, że mam trzy gry pudełkowe (dostałem na urodziny i jeszcze nie grałem) to chciałbym was zapytać w co najpierw zagrać i czemu akurat w nią.

Więc posiadam : Assassin Creed 3, Hitman : Rozgrzeszenie i Far Cry 3.

Specjalnie włączyłem na YT 'lets pleje' tych gier i wszystkie mi się spodobały.. ale może ktoś z was grał w jakąś z tych gier i mi doradzi?:>

photo261314.png

Opublikowano

Ja bym wszystkie zainstalował (w sumie to mam zainstalowane xD ) . Według mnie najlepszy jest z tego AC III ale Far Cry 3 też nie pogardzę a Hitmana można odstawić na później bo szału nie robi. AC i FC mają dobrą fabułę oraz grafikę i różnią się tym że AC to TPP w różnych klimatach (mrozy, puszcza, miasto) a FC to FPP w klimatach dżungli - taki mały survival.

Opublikowano

To znaczy z Far Cry 3 miałem styczność 'wzrokową' bo obserwowałem jak kolega gra i nawet fajna. Coś na podobieństwo GTA w sensie otwarty świat ale całkiem inny klimat bo dżungla:D

No naprawdę nie wiem co brać do grania.. bo chciałbym mieć zabawę, a nie pograć dzień i przeszedłem :P

photo261314.png

Opublikowano

FC 3 > Hitman > AC3

Akurat FC 3 jest długie, i fajna gierka - ogólnie można się wczuć w tą całą akcje huh, poprostu gierka jest super.

Hitman ? Jakoś do mnie najnowsza wersja nie przemawia, w zasadzie to równoważy tutaj z AC3 bo to też kontynuacja w pewnym sensie, i tylko gierka jest bardziej odświeżona i rozbudowana.

Opublikowano

Na początek polecam Hitmana, jest naprawdę udany, najlepsza część serii jak dotychczas.

FC 3 równie znakomite, jest masa rzeczy do roborty, raczej nie prędko ci się znudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...