Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka Pytań odnośnie NT SE

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł joł jooooł :D

Właśnie pobieram nostale es e !

I mam kilka pytań :

-dostane krzaka na start? XDD

-to prawda że profka na SP leci masakrycznie wolno? tzn jak idzie na 1j ? tak jak na PL czy jak? :P

-opłaca mi się tam zaczynać jeśli na PL mam :

~Łucznika 64lvl WK+8 sin 20 rang +5 desa nie ma :D spojrzenie str u3+6 scrammer u4+5 oblech u5+5

resy po 84% na mrok i sw ( 99%na mrok mam ogółem ) sw tori dywan wr sw 50% mroku 43% ognia 45% wody 40%

-jeżeli zacznę tam grać to na 30 lvl robie sp ok. ale gdzie u woja jest cruss? (tzn od góry. 1,2,3 ? :P )

-czy jest tam jakaś polska fam która by mnie wzięła na niskim lvlu? xD

to właściwie tyle z góry dzięki za odpowiedzi ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

1.Na start na razie się nie dostaję(kiedyś był event na tydzień i dostawało)

2.Źle słyszałeś

3.Możesz spróbować,ale ja bym wolał zostań na pl

4.2 albo 4

5.Poszukaj w odpowiednim temacie

Segz

16ob.png

Opublikowano

Joł joł jooooł :D

Właśnie pobieram nostale es e !

I mam kilka pytań :

-dostane krzaka na start? XDD

-to prawda że profka na SP leci masakrycznie wolno? tzn jak idzie na 1j ? tak jak na PL czy jak? :P

-opłaca mi się tam zaczynać jeśli na PL mam :

~Łucznika 64lvl WK+8 sin 20 rang +5 desa nie ma :D spojrzenie str u3+6 scrammer u4+5 oblech u5+5

resy po 84% na mrok i sw ( 99%na mrok mam ogółem ) sw tori dywan wr sw 50% mroku 43% ognia 45% wody 40%

-jeżeli zacznę tam grać to na 30 lvl robie sp ok. ale gdzie u woja jest cruss? (tzn od góry. 1,2,3 ? :P )

-czy jest tam jakaś polska fam która by mnie wzięła na niskim lvlu? xD

to właściwie tyle z góry dzięki za odpowiedzi ;p

1. Już nie dostaniesz bo event się skończył, ale jeszcze będzie dużo takich okazji :)

2. Profesja leci bardzo szybko, dodatkowo miał być jakiś EVENT EXP2 + GOLD X2, "bardzo szybko" w sensie, że na glacernonie lurając mobki. Kiedyś to było tak, że jakąś 14job wbijałeś ponad 2 miesiące :)

3. Nie wiem o co ci chodzi z tym takim zbytnim chwaleniem się swoją postacią, to nie ma znaczenia, ale wymagane jest znanie misji (www.nostaleporadnik.bloog.pl lub pamięć też nie zawodzi tak jak mnie) no i oraz musisz być dośw. w nostale

4. Klikaj byle gdzie, jak spudłujesz to wybierz jeszcze raz.

5. Niestety nie widuję już polskiej fam ale było kiedyś nawet parę takich, teraz mniej polaków gra bo te KSSN ip...

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Stwierdziłem ze w dupie mam to pitolenie się.

Sprawidziłem już około 300KSSN zmiana IP zajeła mi jakieś 4gB a pzt i tak pewnie mnie jakiś chindus wkrwi i przestanę grać; d

Temat do zamknięcia idzie ;P

A ja idę się odstresować na LoLcu :P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...