Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z połączeniem się z serwerem LOL'a.

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę Was o pomoc, gdyż na oficjalnym forum LOL'a , mają mnie za przeproszeniem w du*ie. Otóż mój problem przedstawia się następująco. Przedwczoraj grałem sobie spokojnie w LOL'a, no ale postanowiłem zrobić sobie przerwę na "Pierwszą Miłość", toteż moje oczy miały chwilę odpoczynku. Po seansie wróciłem do nałogu i nagle wyskakuje mi błąd : Nie można połączyć z serverem, prawdopodobne przyczyny możesz znaleźć tu i bla bla bla. Otóż zrobiłem wszystko co się dało... Odznaczyłem transfer Peer to Peer, zmieniałem czas na kompie, naprawiałem pliki instalacyjne, KILKAKROTNIE odinstalowywałem i ponownie instalowałem LOL'a, ściągałem najnowsze Frameworki, Adobe Flash Playery/Readery, wyłączałem zaporę Firewall i antyvira, dodawałem LOL'a do listy wyjątków owych systemów zabezpieczeniowych, a wszystko to jak krew w piach. Już naprawdę nie wiem co mam począć, toteż proszę o jakąś formę pomocy, bo na forum LOL'a są niekompetentne barany, które by tylko łapki w górę chciały. Z góry dziękuję za odpowiedź.

91.jpg

Opublikowano

Odświeżam. Naprawdę , okażcie trochę empatii, wysilcie Wasze informatyczne mózgi i pomóżcie koledze w potrzebie : ((.

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...