Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bol Studio

olopex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem wczoraj mi wszystko działało itp. ale przez przypadek
wyłączyłem komputer kolanem i po ponownym uruchomienu bol przestal
działac i teraz po włączeniu wyskakuje "Program BoL Studio.exe przestał działać." dodam ze mam WIN7 nie pomaga wlaczenie ze zgodnoscia albo jako administrator ;/

Opublikowano

A próbowałeś po prostu pobrać na nowo ;d ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

no wiadomo ze tak ;p i nic to nie pomogło bo nadal to samo wyskakuj ;s tak myślalem zeby biblioteki czy cos podobnego wykasowac z win32 bo to pewnie gdzies tam siedzi bo wylaczylem program który był w trakcie działania i moze cos tam sie zjebalo

Opublikowano

To tak . Po pierwsze od 19 dopiero dla fre userow bedzie dzialal . Ale jezeli po 19 nadal nie bedzie to musisz wejsc na ich stronke i tam masz opisane . Klikasz start , uruchom . Wpisujesz %appdata% . Wchodzisz w roaming czy cos takiego i szukasz folderu bol studio i usuwasz tamtejsze pliki . Masz to dokladnie na ich stronie opisane ;) .

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...