Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]2 Propozycje nawet ciekawe ^o^

Sawickas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heloszka mam dwie propozycje :

1. Dodanie modyfikacji do ip.board ( taka jest ale nie znam nazwy ), że podczas tworzenia tematu można wybrać prefix np. Szukam, Pytanie, Tutorial.

2. Podczas rejestracji do nowego usera wysyłana jest automatycznie wiadomość typu :

Pamiętaj aby :

1. Odświeżać temat co 24 godziny.

2. Nie pisać postów pod postem !

itd. takie info dla początkujących.

Opublikowano

Z tym 1 nie wiem jak teraz jest, bo raz są prefixy raz nie ma więc tutaj - neutral.

A ta 2 opcja, jeżeli tak można to był bym na tak :D Tyle że od tego jest regulamin globalny...albo i tak by 10% ludzi czytało to na e-mailu heh, ale cóż.

Opublikowano

1. Dodanie modyfikacji do ip.board ( taka jest ale nie znam nazwy ), że podczas tworzenia tematu można wybrać prefix np. Szukam, Pytanie, Tutorial.

Dla mnie bezsens, bo w każdym innym dziale są inne prefiksy.

Po co?

Jest ustawione, że jak chcesz napisać w krótkim odstępie czasu 2 posty w 1 temacie to się łączą, ale niestety nie jest tak po dłuższym czasie.

Opublikowano

To ktoś czyta takie wiadomości typu : witamy na xxxx ? xD

Ja zaraz kasuje taki shit

Wątpię czy ktoś by takie coś czytał

Neutral/Nie mam zdania

s2c77Oa.png

Opublikowano

1. Na nie, zabierasz częściową robotę KidModeratorom w niektórych działach.

2. Lepiej zrobić tak, że aby korzystać w 100 % z konta - Przeczytaj FAQ ( jakieś ma powstać wtedy ) i po przeczytaniu, daje ptaszek, że przeczytał, jak regulamin :P Albo twoja wersja xD Tak :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1.

Dodanie modyfikacji do ip.board ( taka jest ale nie znam nazwy ), że

podczas tworzenia tematu można wybrać prefix np. Szukam, Pytanie,

Tutorial.

MPC stara się jak najbardziej ograniczyć prefixy w działach, dlatego myślę, że jest to niepotrzebne.

2. Podczas rejestracji do nowego usera wysyłana jest automatycznie wiadomość typu :

Pamiętaj aby :

Ad1.

Tak sformułowany pkt, że ktoś pomyśli iż jest zmuszony do odświeżania tematu co 24h ;-)

Ad 1/2

Podczas rejestracji trzeba zaakceptować regulamin jeżeli pamiętam, więc on zastępuje tą wiadomość.

Opublikowano

Wredna tylko wiesz, akceptacja regulaminu jest jak pytanie "Czy masz 18 lat, wchodzisz na własną odpowiedzialność" :D

@DOWN

JESTEM ZA !

Opublikowano

Nikt regulaminu nie czyta. Można by zrobić automatyczną wiadomość, z głównymi zasadami ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nikt regulaminu nie czyta. Można by zrobić automatyczną wiadomość, z głównymi zasadami ;)

Skoro nikt nie czyta regulaminu, to myślisz, że ktoś przeczyta taką wiadomość?

Wyjdzie dokładnie na to samo, a przysporzy tylko naszym technikom i kokoszowi dodatkowej roboty.

Opublikowano

Chyba że wiadomość przychodziła by od kogoś znanego i z tematem np. Darmowy serwer minecraft xD

Jak nowy użytkownik (bo o nich tutaj mowa) wie, czy ktoś jest "znany" na forum?....

Idiotyczny pomysł z taka nazwą pw. To nie przedszkole, by bawić się w taki gierki.

Opublikowano

Nie.

Pierwsze było już wałkowane, sam z tym pomysłem występowałem. Przemyślałem i rozumiem, że nie ma to sensu.

Chyba że wiadomość przychodziła by od kogoś znanego i z tematem np. Darmowy serwer minecraft xD

Ludzi w ch** robić? Nie ma szans. Nawet bez tego pomysł wydawał mi się nietrafiony, a Ty tylko pogarszasz sytuacje. Ludzie nie czytają regulaminu i tego też nie przeczytają.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Pomysł numer jeden - jestem na nie, dlaczego? Forum jest dla użytkowników i nie możemy ograniczać ich do danych prefiksów. Może będzie lepszy ład w danych działach, jednak dojdzie też monotonność i ścisk.

Pomysł numer dwa - jestem na nie, dlaczego? Kolejna modyfikacja, która jest znana na małych forach. Na MPC to jedynie obciąży maszynę i dojdą kolejne lagi w godzinach szczytu (+transfer).

Opublikowano

Ja pierdole kto tu kidy dostaje jużhahahahahahahaha

xa0ax0x0a0xa0xa0xa0

Na nie oba pomysły, bezsens

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

1. Taki dodatek do forum kosztuje kilkadziesiąt dolarów. Pomijając nawet już te płatności, w każdym dziale używamy różnych prefixów i ciężko byłoby to wszystko ujednolicić. Staramy się dawać swobodę użytkownikom i nie zmuszać ich do schematów. Jeśli w temacie zabraknie prefixu moderatorzy działu na pewno postarają się to uzupełnić.

2. Rejestrując się na forum nie zobowiązujemy się do przestrzegania jedynie regulaminu globalnego, podlegamy także pod wszystkie regulaminy lokalne. W naszym obowiązku leży zapoznanie się z nimi. Nieznajomość prawa szkodzi.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...