Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT!][DL][FullPL][Aktualizowany][Polskie Komendy!] SurvivalGames by nik5PL dla MPCforum.pl

nik5PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PL] SurvivalGames by nik5PL !
- SPOLSZCZONE KOMENDY !

Aktualna wersja: B 0.4.11 [ najnowsza ! ]

Widzisz plagiat?

Zgłoś to do mnie !

Plugin mozna dodac do paczek serwerowych pod warunkiem ze dodasz info o autorze spolszczenia !

Innaczej zgłaszam plagiat !

DOWLOAND

xxx

Dowloand 2

xxx

SKAN

xxx

SCREENY

screen.png

UPRAWNIENIA

Uprawnienia Gracza:

sg.arena.join - ( /sg dolacz )
sg.arena.vote - ( /sg glosuj )
sg.arena.spectate - ( /sg ogladaj )

Uprawnienia Modelatora:

sg.arena.forcestart - ( /sg start )
sg.arena.disable - ( /sg wylacz )
sg.arena.enable - ( /sg wlacz )

Uprawnienia Admina:

sg.arena.create - ( /sg stworzarene )
sg.arena.setspawn - ( /sg ustawspawn )
sg.arena.resetspawns - ( /sg resetspawnow )
sg.arena.delete - ( /sg usunarene )
sg.lobby.set - ( /sg ustawspawntablicy )

Opublikowano

Pisac czy sa jakies bledy to naprawie w nowszej wersji jak wyjdzie :)

Opublikowano

Download na pewno działa?

klikasz ' skip add ' lub walnij w drugi link

Opublikowano

@OFF

Daj nowy link...

Nie wiem po co dajesz na 'a d f . l y ' jak i tak na tym nie zarobisz ;]

@TOPIC

Pliki dobre.

•> IP serwera : s141.csrv.pl:29331

•> Minecraft

Opublikowano

Wieki minus!

Po pierwsze to nie twoje spolszczenie, bo widziałem że w plikach jar jest inny autor po drugie prezentacja wzięta od KAMIKADZEKKS (gdzie on zakazał kopiowania) po trzecie zgłaszam plagiat...

Ogólnie MINUS !

A tak w ogóle komendy nie są spolszczone wiesz czemu? Bo permissions masz po angielsku.

Gdy permissions jest po angielsku powiedzmy sg.arena.join to nie możliwe że można uzywać /sg dolacz

MINUS !!

Opublikowano

Wieki minus!

Po pierwsze to nie twoje spolszczenie, bo widziałem że w plikach jar jest inny autor po drugie prezentacja wzięta od KAMIKADZEKKS (gdzie on zakazał kopiowania) po trzecie zgłaszam plagiat...

Ogólnie MINUS !

A tak w ogóle komendy nie są spolszczone wiesz czemu? Bo permissions masz po angielsku.

Gdy permissions jest po angielsku powiedzmy sg.arena.join to nie możliwe że można uzywać /sg dolacz

MINUS !!

hmmm :)

dasz jakis ss?

w 100% sam to spolszczylem

a moze zauwazyles w tych plikach autora pluginu? :>

do prezentacji do tylko nazwe tematu skopiowalem :)

permissions poprawie w nowszych wersjach bo sg.arena.join to zamienialem na polskie komendy w jednych z plikow :)

twoj post tez zgłaszam ponieważ zniechecasz ludzi do pobierania

a moze mi zazdroscisz?

zamkna ten temat i zrobisz plagiat?

co?

Opublikowano

Witam. Doniesiono mi, że ktoś coś tutaj robi nie tak.

Hmm patrząc "moimi oczami" widzę tutaj podobną nazwę tematu + treść tematu. Pewnie gdyby nie w mojej grafice "by kamikadzekks" to byś też to skopiował...

Co do downloadu, to regulamin mówi, że nie można zarabiać na swoich downloadach.

Zombiaczek, to jest "jego spolszczenie".

Ogólnie leci do ciebie Wielki Plus. Sam spolszczam pluginy i wiem jakie jest to trudne, a spolszczenie SurvivalGames wymaga dużo czasu (jeżeli faktycznie jest Twoje). Jednak no trosze mnie rażą wycinki z mojej prezki.

Nie przyjmuj tego jako hejta, a Wy użytkownicy, nie przyjmujcie tego jako "zaniechęcenie". Bo jak najbardziej polecam tak spolszczony plugin, tylko jak wspominałem troszkę mnie razi "moja prezka w twojej prezce"

//Edit

Tak jak zombiaczek jeszcze powiedział, to też mnie to zaciekawiło, czemu permissions masz po angielsku a komendy po polsku? (bo to jest wręcz nie możliwe)

//Edit

I takie pytanko ode mnie czym spolszczasz?

Opublikowano

Hmm patrząc "moimi oczami" widzę tutaj podobną nazwę tematu + treść tematu. Pewnie gdyby nie w mojej grafice "by kamikadzekks" to byś też to skopiował...

Co do downloadu, to regulamin mówi, że nie można zarabiać na swoich downloadach.

Ogólnie leci do ciebie Wielki Plus. Sam spolszczam pluginy i wiem jakie jest to trudne, a spolszczenie SurvivalGames wymaga dużo czasu (jeżeli faktycznie jest Twoje). Jednak no trosze mnie rażą wycinki z mojej prezki.

Nie przyjmuj tego jako hejta, a Wy użytkownicy, nie przyjmujcie tego jako "zaniechęcenie". Bo jak najbardziej polecam tak spolszczony plugin, tylko jak wspominałem troszkę mnie razi "moja prezka w twojej prezce"

//Edit

Tak jak zombiaczek jeszcze powiedział, to też mnie to zaciekawiło, czemu permissions masz po angielsku a komendy po polsku? (bo to jest wręcz nie możliwe)

//Edit

Spolszczam programem InClassTarns

ty świety tez nie jesteś widziałem u ciebie link z a d f ly ale te zarobki sa smieszne nie da sie z tego nic kupic -.-

a jak cie to razi to zmienie prezentecje zeby nie bylo

no i dzieki za plusa :)

Opublikowano

Spolszczam programem InClassTarns

ty świety tez nie jesteś widziałem u ciebie link z a d f ly ale te zarobki sa smieszne nie da sie z tego nic kupic -.-

a jak cie to razi to zmienie prezentecje zeby nie bylo

no i dzieki za plusa :)

Napisz do mnie to zdradzę Ci parę przydatnych informacji co do spolszczeń

Wiem, tez jestem mały diabełek, jednak zmieniłem u siebie linki (tobie też radzę). Ojj jak masz dużo wyświetleń (a dziennie mam zawsze 100) to idzie zarobić ;)

Trzeba jednak publikować... bo na MPCForum jest dużo zakazów co mnie właśnie razi...

No jak możesz to zmień prezke :D

Co do plusa -> doceniam twoją prace :)

Opublikowano

hmmm :)

dasz jakis ss?

w 100% sam to spolszczylem

a moze zauwazyles w tych plikach autora pluginu? :>

do prezentacji do tylko nazwe tematu skopiowalem :)

permissions poprawie w nowszych wersjach bo sg.arena.join to zamienialem na polskie komendy w jednych z plikow :)

twoj post tez zgłaszam ponieważ zniechecasz ludzi do pobierania

a moze mi zazdroscisz?

zamkna ten temat i zrobisz plagiat?

co?

//Edit

//Edit

Nie rozumiem o co wam chodzi z "a d f . l y" bo ani w regulaminie lokalnym ani w głównym nie znalazłem wzmianki co do zarabiania na linkach. Może chodzi wam o 13 punkt regulaminu lokalnego działu Minecraft - Modding "13. Zakaz uploadu plików na serwisy takie jak sharecash, upcash, uploadables, w których aby coś pobrać trzeba wypełniać ankiety. Kara: Warn 5%."? Na "a d f . l y" nie trzeba wypełniać żadnych ankiet. Jedynym wymogiem jest odczekanie 5 sekund. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Co do uprawnień. Komendy nie są bezpośrednio połączone z uprawnieniami. Oznacza to, że do komendy "/help" można dać uprawnienie "mpcforum.ban" i będzie działać.

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi z "a d f . l y" bo ani w regulaminie lokalnym ani w głównym nie znalazłem wzmianki co do zarabiania na linkach. Może chodzi wam o 13 punkt regulaminu lokalnego działu Minecraft - Modding "13. Zakaz uploadu plików na serwisy takie jak sharecash, upcash, uploadables, w których aby coś pobrać trzeba wypełniać ankiety. Kara: Warn 5%."? Na "a d f . l y" nie trzeba wypełniać żadnych ankiet. Jedynym wymogiem jest odczekanie 5 sekund. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Co do uprawnień. Komendy nie są bezpośrednio połączone z uprawnieniami. Oznacza to, że do komendy "/help" można dać uprawnienie "mpcforum.ban" i będzie działać.

no własnie z tymi uprawnieniami to mnie wyręczyłes bo sie juz chciałem tłumaczyć hahaha :D

wiem ze nigdy nie widzialem zeby pisalo zakaz linkow z a d f l y ale raz mi zamkneli temat z powodu linkow z a d f l y to niewiem ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...