Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] premium a bany

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko czy ktoś z was dostał bana za kbota jak miał premke na koncie jak tak to kiedy ?

x

Opublikowano

Przecież za boty banuje skrypt i co ma do tego premium ?

Opublikowano

No wiesz... Ma to do tego, że wywaliłeś trochę kasy = masz mniejszą szansę na bana (jednak nadal możesz go otrzymać)

Opublikowano

no widzisz a ma kamieniarz prowadził wywiad z człowiekiem co kidyś był człowiekiem w ekipie i mówi że to ma znaczenie jeśli wkładasz kase w gre i bocisz to podobno nie powinieneś dostać bana ale ja nie jestem w 100 % pewny czy to prawda dlatego się pytam

x

Opublikowano

no widzisz a ma kamieniarz prowadził wywiad z człowiekiem co kidyś był człowiekiem w ekipie i mówi że to ma znaczenie jeśli wkładasz kase w gre i bocisz to podobno nie powinieneś dostać bana ale ja nie jestem w 100 % pewny czy to prawda dlatego się pytam

Nie ma "nie powinieneś". Jest mniejsza szansa na bana zawsze możesz wyłapać

Opublikowano

Ja tam uważam, że choćbyś im przelał 1000zł to i tak masz wielkie ryzyko bana... Naprawdę musiałbyś regularnie przelewy robić, żeby cie zapisali na "złotą listę". (jeśli takie coś instnieje ;])

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...