Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Szybkie wbijanie kd

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w tym poradniku powiem wam jak szybko nabijać kd.

Zaczynjmy od kilku prostych rzeczy:

1.Przydadzą nam się dwie bronie: AR* oraz SMG** ew SR***

2.Starajmy się nie grać w roomie gdzie jest elite moderator, dlaczego? Ponieważ gdy dobrze idzie nam gra to naogół chcą nas kicknąć.

3.Szukamy roomów z trybami i mapami na których najlepiej sobie dajemy radę(w moim przypadku elimination, oil rig)

4.Najlepiej grać z low rankami:) Dlaczego? To bardzo proste. Takie lowki na ogól nie są prosami. Skill i tak z czasem gry nam rośnie więc nie ma co się martwić że"na noobach to każdy jest dobry.."

5.Jeśli gramy np na oil rigu i mamy snajperkę to najlepiej grać od strony Bravo, dlatego że jest tam dużo "miejsc" gdzie można się ukryć i zabijać bez trudu i dostawania obrażeń

Przykład 1

46025249129212307287.jpg

Jeśli schowamy się za tą siatką jesteśmy dobrze ukryci i istnieje spora szansa że gdybyśmy dostali ze snajperki to go "stankujemy"

Przykład 2

64604358562023517595.jpg

Na screenie widać wyjście z respu przeciwnika. Jest to dobra miejscówka na nabicie sobie killi. Najlepiej stać tutaj ze snajperka, po każdym strzale celnym lub nie celnym kucamy! Z bronią AR tutaj też dobrze idzie lecz nie sprawdzi się tak samo.

W poradniku opisałem tylko 2 dobre miejscówki ponieważ uważam je za najbardziej skuteczne.

*Najlepiej mieć jakąś AR na start z małym recoilem. Polecam M4A1 + celownik ACOG

*Smg się przyda podczas większych akcji, gdy skończy się amunicja w AR

*Snajperka w ostateczności gdy chcemy trochę pokampic. Polecam L96A1 lub TPG1

Poradnik napisany dla początkujących gracz. Mam nadzieje że trochę się wam przyda.

W poradniku pomógł BlissPl

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Moim zdaniem skill sam przyjdzie, jak "dorośniemy" do gry, to nie będziemy patrzeć na k/d, rangę tylko jak ktoś gra, bo statystyki to nie wszystko.

Na brushwoodzie najlepiej się k/d zdobywa, polecam w bravo wyjść na samolot, wziąść snajpę i m4a1 i strzelać do tych co wychodzą z bunkra

Opublikowano

Moim zdaniem skill sam przyjdzie, jak "dorośniemy" do gry, to nie będziemy patrzeć na k/d, rangę tylko jak ktoś gra, bo statystyki to nie wszystko.

Na brushwoodzie najlepiej się k/d zdobywa, polecam w bravo wyjść na samolot, wziąść snajpę i m4a1 i strzelać do tych co wychodzą z bunkra

Może i tak:) Ale to się przyda początkującym graczom. Bo na chwilę obecną tylko oil rigi są. Więc taki newbie pierwsze co zrobi wejdzie na alphe, obojętnie jaki ch i na mapie też mu nie zależy a że oil rigi są to weźmie to. Na brushowrdzie zresztą nie jestem obeznany zbyt więc Oila opisałem:P

Opublikowano

Jak dla mnie to bez użyteczne.

Każdy sam dojdzie do gry.

A do dążeniu do lepszego skila pomagają ludzie z klanu,a nie jakieś tam opisy ..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hahahaahahah Poradnik jak szybko wbic kd dektored kd nie gra tylko graja umiejetnosci <3333 ja mam specjalnie kd 0.01 wiec wiesz <3333

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Hahahaahahah Poradnik jak szybko wbic kd dektored kd nie gra tylko graja umiejetnosci <3333 ja mam specjalnie kd 0.01 wiec wiesz <3333

Poradnik był żeby zbić % tylko. Nie był to mój dobry poradnik. Zamykam bo screeny wygasły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...