Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 problem i Gta Episodes from liberty city

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde do sedna sprawy, chodzi o to że chciałem pograć w Gta 4 (jestem złym człowiekiem więc oczywiście pirat :/) i po pobraniu odpaliłem. Gra ścinała się cholernie przy skręcaniu samochodem na poczatku. Low ustawienia nie pomogły. Przeczytałem żeby zupdatować do 1.0.7.0 chyba czy jakoś tak ale wyskakiwał mi błąd przy odpaleniu więc postanowiłem przeinstalować gre no i klapa.. gra nie działała. po włączeniu (po wgraniu cracka) po prostu gra się wyłączała (z procesem) i pisało że program przestał działać a teraz już bez tego błędu kompletnie (usuwałem wszystko z rejestru revouninstalerem i całą gre)się wyłącza proces i koniec. Czy poza formatem jest jakiś pomysł jak to naprawić?

A teraz 2 pytanie czy Gta EFLC to działa jak dodatek do gta 4 (wymaga zainstalowanej gta 4) czy jak osobna gra? Bo jak dodatek to nie pogram a jak osobna to już prędzej i czym różni się GTA 4 od GTA EFLC

Pisze na szybko więc jak coś pominąłem czy coś to sorry jak chcecie coś wiedzieć więcej na temat problemu piszcie ja będe za ok. 2 h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...