Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział [Loadout]

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ponieważ gra Loadout staję się coraz bardziej oblegana moim zdaniem powinien powstać dział Loadout'a .

Piszcie co o tym myślicie.

Rozgrywka: shooter z 3 osoby w grze istnieje kilka trybów gry między innymi JackHamer-Coś w stylu Ctp tylko ,że przejmujemy wielki młot którym walczymy.

Gra jest w facie Closed Beta ,a żeby się zarejestrować trzeba do nich napisać maila poprosić o ten klucz i dołączyć plik dxdiag.

Resztę powinniście znaleźć na ich stronie (po angielsku) :http://www.loadout.com/

Ps.Niby cheaty są ale wiecie fake download ,ale im więcej osób bd grać to wyjdzie więcej cheatów.

Ps2.Plik dxDiag można wykonać wchodzać (WINDOWS_ONLY) w start i wyszukać dxDiag i tam czekamy ,aż pasek się załaduję i klikamy ęzapisz wszystkie informacje" i zapisujemy np. na pulpit

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Gierka fajna, bo po prostu ma ten klimat, ale na razie jest CBT i ja musiałem na klucz czekać z 5miesięcy i tak nie dostałem, ale dał mi klucz sogagone :P
Na razie odpada.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak, Loadout niszczy jaja. to prawda.
Ale ja na klucz czekałem ponad pół roku, i musiałem dopiero "przekonać" Edge of Reality" aby dali mi klucz. (musiałem zrobić film o Loadout, bo wtedy nie było żadnego po Polsku :D )

Mój film pokazujący grę z dnia 29 Grudnia.

Daję ten film tylko dla tego że autor nie umieścił nawet screena... (Oczywiście pomijam wg. mnie debilne NDA, możecie nagrywać filmy, ale nie możecie robić screenów xD)

aktualnie jestem na nie.
wg. mnie bety nie powinny mieć swoich działów.
Piszesz jakieś tuty, nagle jeb, twórcom się odwidzi i temat jest do wyjebania.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ja na klucz czekałem zaledwie 3 dni więc nwm.. wystarczy wysłać im np

.Hello!
I would like to ask if I could ask for a beta key for loadout. Because I wanted to test it in the future to buy.

Ps.Im sorry for spelling, I can not write in English so I used Google Translate.

Wystukać im coś takiego i w załączniku walnąć dxDiag i macie za 7dni max. więc nwm o co wam chodzi

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

litość ludzka nie zna granic.

kupować grę f2p to tylko polak potrafi xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak dla mnie to również nie przejdzie w fazie Closed Bety. Trzeba poczekać, aż gra dojdzie do otwartej rozgrywki, wtedy można pomyśleć.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@rifiszeszeszeszeszeszeszesz

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Jak dla mnie to również nie przejdzie w fazie Closed Bety. Trzeba poczekać, aż gra dojdzie do otwartej rozgrywki, wtedy można pomyśleć.

A dota ? smite tez byl dzial a beta byla zamknieta

gra super :) mysle ze mozna dodac dzial

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

A dota ? smite tez byl dzial a beta byla zamknieta

gra super :) mysle ze mozna dodac dzial

a czy w Docie jest co chwile coś kasowane?

Bo w Loadout praktycznie z każdym patchem zmieniają się statystyki, coś jest usuwane a coś kasowane.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a czy w Docie jest co chwile coś kasowane?

Bo w Loadout praktycznie z każdym patchem zmieniają się statystyki, coś jest usuwane a coś kasowane.

No to tym bardziej dział potrzebny :)

Będą tematy o bugach co dodali co skasowali i tp ;)

Myślę że dział by żył :P Bo w grze ciągle coś sie dzieje

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Małe zainteresowanie tematem chyba... Jak napiszesz np. U jakiegoś Youtubera Na live czy chce to CI spamują ludzie jak kot o żarcie...

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

@reeef

1361565342-U334301.png

By Maxiu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...