Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bogini Neith

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na fanpejdżu Smite'a udostępniono nam prezentację nowej postaci:

hehehehe majkel znów jestem pierwsza c:

Piszcie co o niej sądzicie, bo mnie np. zastanawia jej ulti - czy będzie to tak jak z ult Ashe w lol'u, że przelatuje przez całą mapę : s

Opublikowano

pasywny bardzo interesujący

skill nr 3 idealny do ucieczki... jak i pogoni....

Ult bardzo interesujące

Najfajniejszy koniec i jej taniec <3

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

hehehehe majkel znów jestem pierwsza c:

Jak możesz mi to robić? :unsure:

Bardzo mi się podoba, bez zastanowienia ją kupuje. Później coś więcej powiem :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dzisiaj nią grałem :D Masakryczna postać :) Leczenie, ucieczka/gonienie, super ulti, "stun" SUPER. Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń to tej postaci :P

l9WHU.png

Opublikowano

Majkel przyzwyczajaj się do tego! Wróciłam do gry z pełną parą. c:

@Isei - również bardzo chętnie bym nią zagrała ale jednak 11k favorów robi swoje, a i tak już jestem bankrutem, bo dodali nową skórke dla mojego cupidka, którą muszę mieć! później będą ją ciągle banować więc sobie też nie pogram.. :D co za sprawiedliwość

Opublikowano

Majkel przyzwyczajaj się do tego! Wróciłam do gry z pełną parą. c:

@Isei - również bardzo chętnie bym nią zagrała ale jednak 11k favorów robi swoje, a i tak już jestem bankrutem, bo dodali nową skórke dla mojego cupidka, którą muszę mieć! później będą ją ciągle banować więc sobie też nie pogram.. :D co za sprawiedliwość

No mi właśnie komputer nie pozwala grać na nic oprócz conquesta ;f

Za miesiąc wracam też do gry pełną parą ;)

Po pierwszym meczu 10/4/14 - dosyć średnio mi szło, ale lagi na dominacji ;f

Postać sama w sobie bardzo dobra, heal, dash, stun :)

/Jak wrócą plakietki zorganizuje dla Was konkurs. Musimy troszkę rozkręcić dział, będę mógł liczyć na Waszą pomoc ?

Opublikowano

oh Majkel oczywiście!
+ jak już zminimalizujesz te lagi to będziesz musiał ze mną zagrać jakiś meczyk c:

@Isei - mówisz, że nią grałeś więc jak jest z jej ultem? przelatuje przez całą mapę?

Opublikowano

grałam match przeciw neith trwał 80 min -.- i musze stwierdzić, ze stun 3 sec ult, który daje stun'a, leczenie jest to postac nie do pokonania...

chociaż grałam vulcan'em full tank i ledwo ledwo ubiłam RAZ dzięki reflect dmg -.-

Opublikowano

Już można coś o niej powiedzieć. Ult ma zasięg przynajmniej na linie obok, zapewne na całą mapę.

Daleki skok, dużo stuna i heal. Nawet nie chcę wchodzić na oficjalne forum, bo pewnie co 4 temat tam to, że jest op.

W ult przeliczniki 120%, reszta po 80. Ja się ją ogarnie będzie mocna

Opublikowano

Nie jest aż taką dobrą postacią :D Wydaje mi się że nawet jest przeciętna :) W porównaniu do lokiego to Neith jest niczym :) Ulti może daje stun'a ale za mocno też nie wali, bardziej do dobijania :) Skok w sumie daleki ale też trzeba opanować dobrze obrót :)

l9WHU.png

Opublikowano

Miałem już przyjemność przeciw niej walczyć jednak według mnie jest słaba... 8razy grałem z nią i przeciw niej i za każdym razem miała bardzo słabe staty ;/ Wystarczyło że ją się dogoniło i na kilku hitach się to zakończyło.

IDcncno.png

Opublikowano

To tylko kwestia czasu, znajdzie się taki maniak(np. ja), który kocha postaci ad carry, opanuje ją do perfekcji i raczej nikt już dla niej nie podskoczy w późniejszym etapie gry. c:

Opublikowano

Nie jest aż taką dobrą postacią :D Wydaje mi się że nawet jest przeciętna :) W porównaniu do lokiego to Neith jest niczym :) Ulti może daje stun'a ale za mocno też nie wali, bardziej do dobijania :) Skok w sumie daleki ale też trzeba opanować dobrze obrót :)

na 5 lvl'u jak jest na right'cie to bez problemowo moze dobic przeciwnika w left'a.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...