Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwer

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuję serwera na którym gra dużo polaków, nie ma strzelb, i jest minimalna ilość czitów, do przedwczoraj takim serwerem był 7A_ARCHANGELES ale on już nie działa.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Takie rzeczy tylko w erze.... wszędzie oszukują, wszędzie jest dziadostwo.... nawet jak są admini.... tzw. skurwysyni , co myślą , że są bogami :)

Pozdro

x

Opublikowano

nie znajdziesz takiego serva... ewentuanie dojdź do Offensiv i bądź bogiem na servie ^^ mają tam dość duży *poziom gry* opierający się na campieniu( campienie zabronione) itp.....xD

na każdym servie są idioci ^^

YAY

Opublikowano

załóż swój własny na hasło to będziesz miał spokój.

Jak chcesz pograć bez cheatów to lataj w heli, chociaż i to nie zawsze się sprawdza...

Na pewno nie wbijaj na polskie serwery.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Na polskich serwerach jest hujnia z patatajnią :)))) polaczki wyzywający niemców ....i całą resztę świata, żenada i dziadostwo tak jak pisałem wcześniej....

pamiętaj z debilami nie wygrasz hahaha :P

x

Opublikowano

Niestety z polakami się nie opłaca grać większość to zwykłe cebulaki, które nie potrafią przegrywać ;) Jaki kraj takie cebulaki...

Ale polecam naszą ekipę z TSa kilka razy grałem z chłopakami i było świetnie. Nie wiem jak jest teraz bo dawno nie wbijałem na TSa ale warto sprawdzić :)

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...