Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] PROSZĘ POMOCY !

Razenexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo proszę o pomoc. Mam kupioną Riven, fajnie mi się nią gr, ale tak jakoś mi się przejadła.

Teraz chce ją sprzedać i wziąć sobie coś lepszego, lub trochę innego. Teraz tak: jest kilka postaci, którymi jestem zainteresowany, m.in. Zed, Fizz, Talon i Diana. Preferuje top lub jungle. Najbarciej mnie

pociąga Zed, ale nie wiem do końca czy będę go ogarniał. Wiem o tych postaciach, że Fizz jest teraz pro op midderem a talon ma fajny dmg. Proszę o plusy i minusy tych postaci, jestem zainteresowany tylko nimi nie chce żadnych innych. A no i fajnie jakby ktoś mógłby mi podesłać jakiś poradnik do Zeda, bo on naprawdę jest pociągający xD

Dobra z góry dzięki ^^

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli nie masz kupionego Lee Sina to radze zainwestować w tą postać. Można nim grać w jungli i na topie więc idealny dla ciebie ;), w late robi sieke, a nawet można nim fajnie po trollować ultem (wbijanie ultem pod turreta). Według mnie warta postać swojej ceny a jeżeli ją masz to polecam Talona, ostatnio ludzie robią nim bardzo pożyteczne rzeczy na rankedach i normalach ;) Talon: W do harrasowania, E doskok, Spory dmg z Q, Przydatne Ulti gdy ktoś nas goni/ ucieka. Good Luck :D

Opublikowano

Ok szczerze mowiac kupilem zeda. Naprawde polecam go troche juz bardziej doswiadczonym graczom. Bardzo przyjemnie mi sie nim gra. Moim nastepnym celem jest talon a pozniej lee ^^ dzieki bardzo wam wszystkim ^^

Opublikowano

Talon i Zed - Jak ich ogarniesz to potrafisz wygrać przegraną grę. Potrafią zdejmować ADC na combo a potem APC o ile starczy na to hp oraz many/energii no i oczywiście naszego kochanego AD bez którego się nie obejdziemy (chyba ,że grasz AP czego nie polecam ale na trollowanie jest świetne :3 )

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Weź talona, ma invisa, dobry dmg, ma całkiem fajne aoe, kontruje mase postaci na midzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...