Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

SoulThief

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam cs-a z steam i mam dobry ping dopoki nie wlacze menu steam (Shift+Tab) w tedy mam po 500 pingu. Jak sie tego pozbyc, tzn pingu a nie menu steam, z góry dzieki.

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

To dziwne nigdy się z takim czymś nie spotkałem a próbowałeś reinstal steama ? lub może jakiś update nie masz zrobionych ?

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Reinstall nic nie da, ja mam tak samo. Gram w cs:go i patrze w czas i mi ping nie skacze a w 1.6 odrazu. Ustaw hl.exe priotytet na niski.

wotw2403.png

Opublikowano

Tak jest bo jak włączysz stornę na szift i tab to Ci dane pobiera. I wygląda to tak jak wyłączysz tą strokę to ciągle ci pobiera te dane.
Przy wyłączaniu tej strony kliknij może krzyżyk u gory po lewej zeby zatrzymalo się pobieranie? Jak nie to po prostu nie wlaczaj tego:D

Opublikowano

Kilka moich znajomych ma podobnie, ale na 2-5 sekund. Nic na to raczej nie poradzisz. Zawsze możesz grać na offline ;p

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...