Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na nowy serwer 4Story PL

michal55513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Michal, jak nie lepiej dać od razu itemy z itemshopa do sklepu, gdzie mozna je poprostu "kupić" za darmo od npc? Zdaje mi się, że tak będzie lepiej niż rozdawać kk.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Postawienie serwera to nie problem . Zrobienie serwera to 1h roboty. Najgorzej to z FIXowaniem błędów . Ja niestety nie postawie serwera ponieważ mam za słabe raty internetu .

@jeżeli ktoś chciałby Pliki Serwerowe + SQL i Navigate na Win 7 64 to zapraszam na ******

@x2

Jeżeli nie masz przynajmniej 4 gb ramu i neta 6 mb no limit to o prawidłowym serwie możesz zapomnieć. W Ardir pojawią się 4 postacie i serwer pada . :))

@x3 Na privie hamachi nie odpalisz item shopu :)

Opublikowano

Opłacenie dedyka 2 msc który utrzyma serwer to koszty 250 zł . Jeżeli Cię stać ,to chyba problemu nie ma .

Opublikowano

Ludzie znowu priv serwer ? Zamiast stawiac tysiące privow kamachi moze wiecej osob znajdzie się chetnych na dedyka?.... Grało u mnie 40 osob. Wszssystko odfixowane dodane do is kowal ustawiony jest servwr pvp i pve w fazie testow byl ale przerwalem dalej na dedyka na miesiac na 100-200 osob 250 zl na miesiac 20 zl osoba przelewem ew pejsiw i mozna grac

Opublikowano

Zagrałbym na takim serwerze, gdzie łatwo można samemu ulepszyć eq, a nie typu EG. Stoisz cały dzień żeby jakieś daremne bonusy zdobyć z tych maszynek co tylko kase pożerają... Stare EG... Dużo hackerów, ale można było sie pobawić z tym ulepszaniem. Na PL wydasz fortune żeby coś ulepszyć, a i tak nie masz pewności czy ci wejdzie to +18. Jeżeli ci już wejdzie, to cie okradną...

@Edit

Wysłałem ci dane do konta jak coś to zrób mi je:D zobacze o co kaman.

Opublikowano

Aby chmsko zniszczyc wasz piekny zapal do servera to tak:

Server jest postawiony, da się wbić kowal 100% exp drop jest(poza czaso i td);

A teraz minusy.

Nie jet ani troche odbugowany, Posiada wsyzstkie mozliwe bugi, nie oferuje nic nowego.Tylko stanie przy kowalu i zebranie u gma o eq ;3. O wojnach mozna zapomiec jednak to hamachi.

A teraz tak jezeli chcecie sercer free is i latwy kowal i PvPserver to bez zrzuty na dedyka sie nie obejdzie.

20 zl od osoby miesiecznie na start to taki majatek jest?

Jak bedzie wiecej osob to abonament sie obnizy i bedzie to server od graczy dla graczy.

Opublikowano

Tak jak kolega pisze. Grałem kiedyś na serwerze metin2 4fun, na którym GM nie miał wystarczająco kasy (to był dedyk). Wszystko można było załatwić sobie w grze. Więc zrobił opłatę za rejstrację w wysokości 3,69 zł. Moim zdaniem to nie jest fortuna. Więcej wydamy na PL próbując coś ulepszyć, a i tak nam to ukradną :-) Jeśli będziecie wiedzieć coś więcej, poinformujcie mnie.

@Edit

Pisane z telefonu.

Opublikowano

Serwer off... na hamachi max. 5 osób. "Debatują" na temat zakupu serwera dedykowanego, ale wtedy byłaby opłata, więc narazie czekamy.

Opublikowano

5 osób? Nie przesadzajmy .Na ilośc osób na serwerze składa się Ramy i internet: )))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...