Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] cheat engine a kupno samochodu

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania:

1.Czy jezeli mam np 5000$, zrobie sobie przez cheat engine np milion to czy bd mogl kupic samochod o tej wartosci?

2.Jzeli kupie za kase z cheat engine samochod za milion, majac przedtem kasy 5000 to czy moj stan konta bedzie wynosil -995000 ?

Opublikowano

Witam mam 2 pytania:

1.Czy jezeli mam np 5000$, zrobie sobie przez cheat engine np milion to czy bd mogl kupic samochod o tej wartosci?

2.Jzeli kupie za kase z cheat engine samochod za milion, majac przedtem kasy 5000 to czy moj stan konta bedzie wynosil -995000 ?

Niestety nie jest to w żaden sposób możliwe. Wszystkie wartości dotyczące Twojego konta znajdują się na serwerze i są z niego za każdym razem odczytywane. CE pozwala na pozorną zmianę, czyli do przeładowania danych. Jest to zmiana czysto wizualna i nie da się w żaden inny sposób tego obejść. Forsę można jedynie zarobić.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok dzieki, o to mi chodzilo. W grach na nk mozna bylo cheatem dodac sobie pieniadze do gry ale po ponownym zalogowaniu kasa byla na minusie. Szkoda ze tu tak nie ma.

Opublikowano

Cheat engine nie działa do worlda, ale jest wiele hackow i botów, wystarczy poszukać :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dokładnie. Za pomocą botów, przy dobrym PC możesz obrócić lekko 1,5 Miliona IGC w godzinę. Co do gierek flashowych na FB, NK i innych portalach to można je łamac za pomocą CE bez problemu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...