Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wybór wyposażenia Hardcore

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem przy wyborze wyposażenia w trybie HC. Mam 10 możliwych miejsc na wyposażenie.

Broń: FAL OSW

Dodatek: Tłumik

Testowałem, i FAL OSW zabija na strzała na HC. Tłumik no cóż, myślę, że jest bardzo tutaj przydatny.

Atut 1

- Wojak

- Duch

Atut 2

Tutaj właśnie nie wiem ... FAL ma 100 nabojów. Gdybym wziął Padlinożercę, to jako dodatek ofensywny wybrałbym C4 - może się przydać

Natomiast pytanie, czy ten Padlinożerca mi się przyda, skoro broń zabija na strzała? Dodam, że nie jestem pro graczem, więc raczej nie uda mi się dotrwać do wyczerpania amunicji nie ginąc ;)

Więc zastanawiałem się nad Samolotem zakłócającym, ale skoro tam nie ma mini-mapy, to może się przydać? Wiem, że może zakłócić UAV / VSAT no ale czy to aż tak konieczne będzie?

Tak czy siak biorąc ten samolot zakł. to pewnie wziąłbym dodatkowo jakiś dodatek do broni na "siłe" Ale też zastanawiałem się nad "Zimną krwią" W sumie przydałaby się najbardziej + może jakaś flara taktyczna / c4 albo granat IEM ;)?

Atut 3

- Maska taktyczna

- Haker

Tak jak piszę, no trochę nie jestem zdecydowany bo dopiero zaczynam grę na HC. Pomożecie? Co do killstreaków to też nie wiem.

Będzie Like i 5

Opublikowano

Siemanko, mam dla ciebie bardzo dobry zestaw i na każdy tryb @HC.

Wiem wszystko dlatego że gram tylko na HC.

Jeżeli masz dobrą celność to nie bierz z tego co przeczytałem nie jesteś za dobrym graczem i nie docierasz do momentu kiedy kończy ci się amunicja

dlatego jest to strata perku z twojej strony. Bierz lepiej Zimno krwistego dlatego że to jest bardzo dobry perk na camperów i innych co używają broni z celownikami typu wykrywacz.

Jeżeli teraz chodzi o Scorestreaki/Killstreaky na twój skill polecam zaczynać od małych killstreaków a później stopniowo na coraz lepsze i zobaczysz to działa.

UAV/C-UAV/Nalot

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...