Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka komputerów korzystają z tego samego wifi. Chciał bym mieć możliwość rozegrania dowolnej gry za pomocą Hamachi na kilku komputerach. Niestety na komputerze 1 zawsze widzę inne komputery z wykrzyknikiem po prawej stronie. Po wejściu w szczegóły

VPN status mam Error. Proszę o pomoc. Przeinstalować próbowałem. Dałem zaufanie dla wszystkich użytkowników sieci.

Opublikowano

to po co używasz programu do łączenia zamiast nic nie używać !

stawiasz serwer i grasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak wszystkie kompy w tym samym routerze wpięte nie potrzebujesz nic do łączenia , wywal hamachi i graj bez niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie mam takiej możliwości. Nawet jak podłącze dwa komputery (Komputer i laptop) gdy zakładam serwer np w Arma 2 free i chcę grać przez LAN nie wyświetla mi serwera a w opcji INTERNET mam błąd połączenia z serwerem. Inni gracze z po za sieci wchodzą bez problemu. W grze takiej jak RedAlert 2 , world in conflict, T34vsTiger mam to samo.

Opublikowano

To nie jest LAN człowieku. Jeżeli 2 komputery podłączone sa do tej samej sieci Wifi to aby grać razem musi być hamachi ew. zewnętrzne IP. Co do tematu to sam niewiem czego tak się dzieje. Też mam 2 kompy podłączone do sieci Wifi. Pc i Lapka i na hamachi też mam żółty trójkąt, ale da się grać normalnie.

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...