Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]"Boostowanie"

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak pewnie wiekszosc graczy zauważa "boosterów" ktorzy rozstawiają flare i nabijają sobie head'y itp to mam pytanie, czy za takie cos jest ban ?

Opublikowano

Jak nie ma, człowieku co ty gadasz !?! Jak się nie znasz to nie pisz... =.=Wystarczy, że ktoś zgłosi gracza za "dopalacz" to sobie zobaczą powtórkę z gry i już... 1 boost = ban 3 miechy 2 boost = ban 1 rok 3 boost = ban perm

Opublikowano

Zaid, czy kto kolwiek co ma jakieś prawa w tym gównie zaczynacie mnie denerwować... z jakiego gównianego prawa Wy mi kasujecie posty? są wyrażane na temat ? - są więc nie rozumiem... nie normalni ludzie są wszędzie..

Pisałem wyżej, że muszą Cie zareportować ktoś pisał że oglądną powtórke.. prosze Cie nie mają na to czasu jak wpłynie wiele reportów skanuja Ci pliki, nic nie zobaczą to nie dostaniesz... Twórcy nie banują tylko automat... i to za hacki, nie za boosty.

76561198048736832.png

Opublikowano

Kraass , była cofka , myśl czasami :)

@xtray napisałem "zwykle" , powiedziałem tak bo teoretycznie ban za to jest , ale jest zbyt mało osób aby sprawdzić te raporty dlatego szansa jest mała

Opublikowano

Po pierwsze moje posty są kasowane już któryś raz cofka? cofneło tylko moje posty? - śmiech na sali po drugie nie interesuje się forum 24/7 jak nie którzy żeby wszystko wiedzieć? " myśl czasami " :)

Taka ciekawostka do boostowania, znam przypadki które dostaly za to bana i jest to ban tygodniowy i go dostali za to, że boostowali na publicznym meczu kije i kamienie czy dm klanem, mając ustaiwone TAGI grali 10 meczy z jednym lobby... dostali mase reportów, wtedy jest to możliwe jak widać ale i tak w 99 % wszystko odbywa się z moją wcześniejszą wypowiedzia.

76561198048736832.png

Opublikowano

@Kraass takie posty to pisz na PRIV bo dostaniesz warna i tyle.

@Zaid jeżeli nie wiesz to po prostu nie pisz bo jeżeli zobaczą że zostałeś zgłoszony to przeglądają twoje stare mecze i wtedy banują jeżeli boostowałeś.

Nie zawsze banują bo wszystkich zgłoszeń nie ogarniają.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@krass nikt nie kasuje postów bez powodu , nie miało by to sensu (btw nie trzeba siedzieć 24/7 , wystarczy 20min dziennie )

@up

Tyle że tych raportów dostają tak dużo , że szansa że trafi na ciebie jest niska i o to mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...