Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Fajne co?

BuXXX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takk.. Wchodzenie i modyfkiacja w plikach nexona jest banowana. Fixerek myśli że jak se nick zmienił z FixerPl na -Dakar- potem na Arbiter to mu ip zmieni XDDDD. Ale to wasze konta i tak więc nic mi do tego.. A później tematy "Za co mam bana" "Czy ktoś mi powie za co dostałem bana" itp.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Takk.. Wchodzenie i modyfkiacja w plikach nexona jest banowana. Fixerek myśli że jak se nick zmienił z FixerPl na -Dakar- potem na Arbiter to mu ip zmieni XDDDD. Ale to wasze konta i tak więc nic mi do tego.. A później tematy "Za co mam bana" "Czy ktoś mi powie za co dostałem bana" itp.

Już to pisałem ostatnio, wszystko zalezy od tego kto będzie rozpatrywał raport, jedni moderatorzy banują za zmianę wyglądu broni, inni nie (znaczna większość) bo modyfikacja ta nie daje przewagi nad innymi graczami.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale jednak modyfikuje coś w plikach.. Ja tylko im mówię:) Później płakać... Nie lepiej sobie valkryie kupić i mieć ładny wygląd.. Nie mówię że każdego stać ale taka modyfikacja nic nie daję... Btw trochę oczojebna..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

I czym sie chwalisz. Przeciez to gowno jest ; d

moze dla cb tak. mi sie podoba i oby sie chlopak wiecej uczyl i robił coraz leprze mody

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...