Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nostale PL- serwer

damian2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Polecam Avalon, duzo osob gra

2. To zależy tylko i wyłącznie od ciebie.

Mag - dużo many, duże dmg, malo hp, raczej dla osob ktore juz troche graja, latwiej miec fam zeby isc na lod bo holy

Łucznik - Łatwy do expa, wali z dystansu, nawet nawet hp, super exp na wk na lod

Wojownik - Dobry tanker, dużo hp, nawet duże dmg

@down

polecasz serwer 3 i piszesz same wady, ceny sie różnia o 10% cen z serwera 1, zdecyduj się chłopie

70hs.png
Opublikowano

1.Obecnie Finesia,nie zbyt dużo ludzi, jednakże ten serwer się powiększa. Przyznam, najwięcej jest tam ludzi ogarniających. Jednakże dla mnie zbyt mało ludzi.Wadą jest też tam trudne do zdobycia eq.Są tam niskie ceny.

2.To, jaką postać wybierzesz zależy od twojego stylu gry. Na razie wybierz dowolną postać, a jeśli ci nie przypadnie do gustu, zrób nową i wybierz inną. Na początku grałem magiem i byłem średnio zadowolony ;/ Potem zrobiłem łucznika i czułem swoje korzenie Następnie woja zrobiłem i był dla mnie średni. Pokombinuj trochę z postaciami, a znajdziesz swoją własną

Segz

16ob.png

Opublikowano

Ja mam woja 50 ale oddałem konto dla kolegi potem nie grał to zaczełem tam grać i niema eq za dobrego to ciężko mi się gra to chcę nową postać i serw a tak po za tym to wybiorę chyba Avalon i Maga chyba nawet mam 20lvl mag

saturax123.png

Opublikowano

serwer jest obojętny uwierz mi.

Tak jak każdy. Twój styl gry. Ja miałem maga 63 był fajny pierdyliard DMG ale jes tstrasznie wolny i papierowaty.

Woj ma dobry DMG jes ttotalnym tankiem nie jest az tak wolny aaale jest nudny :X mulisz wszystko na hita i co? i nuda

Teraz gram łucznikiem mam 64lvl i jest spoko ale obecnie mam przerwę bo mi nerwy puszczają ( 9x paliłem WK na +9....)

Biez kogo chcesz poczytaj na necie albo nabij kazdym 25lvl i zobaczysz.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano
1. Polecam Avalon, duzo osob gra

2. To zależy tylko i wyłącznie od ciebie.

Mag - dużo many, duże dmg, malo hp, raczej dla osob ktore juz troche graja, latwiej miec fam zeby isc na lod bo holy

Łucznik - Łatwy do expa, wali z dystansu, nawet nawet hp, super exp na wk na lod

Wojownik - Dobry tanker, dużo hp, nawet duże dmg

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...