Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[propozycja] turniej 5v5

Unikalny Nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na bardzo unikalny pomysł urządzenia turnieju 5v5... wiadomość do czarq'a napisana, wkrótce otrzymam odpowiedź czy się zgodzą. mniejsza z tym.

Chciałbym wiedzieć, jak zareagowalibyście na turniej zorganizowany przez USERA, a nie przez modów. Kiedy był on przez nich organizowany słyszałem wiele negatywnych opinii. oczywiście ten turniej odbędzie się we współpracy z nimi

wiadomość do czarq'a

plan turnieju w sensie kiedy zapisy, rozgrywki?

wszystko zależy od ilości chętnych. nie mam zamiaru ustalać limitu drużyn. im więcej tym dłuższa i trudniejsza rywalizacja, zwieksza się tez szansa że enemy będzie rozgarnięty i mniejwięcej na naszym poziome.

od dzisiaj do czwartku zapisy (ostatnio gracze narzekali że zapisy chyba 2 dni były czy krócej)

piątek - faza grupowa

sobota - ćwierćfinały, półfinały

niedziela - "wielki finał ^_^"

biorę pod uwagę to, że nie wszyscy siedzą 24/7 i uważam, że takie rozplanowanie jest jaknajbardziej poprawne.

staram się też również załatwić stream na twitchu (od kumpla)

jeśli chodzi o ilość meczy

faza grupowa - każdy jeden mecz. wygrana 3 pkt, przegrana z nieznaczną przewagą (tutaj jeszcze ustale na jakiej to zasadzie) 1 pkt, przegrana ze znaczną przewagą 0 pkt.

nie wiem jakich info jeszcze potrzebujesz :D

Tak mniej więcej by to wyglądało.

Nagrody - mpc champion tylko dla pierwszego miejsca. skromnie, ale coś.

Jestem także otwarty na wszelkie propozycje co do zmiany czegokolwiek w przebiegu turnieju. co do nagród, zobaczę co da się zrobić

pozdro

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na bardzo unikalny pomysł urządzenia turnieju 5v5...

To nie jest unikalny pomysł, już był kiedyś turniej 5vs5. Ale ogólnie można by zagrać 5 vs 5

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...