Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uplay przestał działać

Shizuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem sobie far cry 3 i wszystko ładnie pięknie, tylko jak włączam farcry3.exe to sie uplay odpala, a uplay po chwili pisze ,że przestał działać, odpalałem jako admin

myśle że specyfikacja komputera nie ma tu nic do rzeczy

help !

Opublikowano

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności, wyłącz raportowanie błędów.

Jaką masz kartę graficzną?

Gra oryginalna?

Opublikowano

Ctrl + Alt + Delete = powyłączaj zbędne procesy, programy które mogą przeciążać Twój komputer.

Zainstaluj program typu Odkurzacz, Glary Utilities i przeczyść swój komputer ze zbędnych plików.

A następnie włącz Far Cry i spokojnie zaczekaj :D ----> Więcej pomysłów nie mam ;x

To się dzieje od razu, że włączasz, Uplay się pojawia i nagle się zacina po czym dostajesz raport?

Edit : Ostatecznie crack, który "omija" Uplay. Ale to oznacza że nie pograsz na multi ;/

challenger.png

Opublikowano

@Up

Na co mi wyłączanie zbędnych procesów do crashowania uplaya ? xD

Wiem, że jest taki crack, ale sęk w tym, że chce pograć sobie z bratem te misje coop,

Uplay się tak jakby ładuje przez chwile takie kółko w koło jeździ, a potem jak już się załaduje i ma się ukazać to takie menu gdzie pokazuje jakie masz gry, to pisze uplay przestał działać

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Człowieku, 95% tego forum ma pirackiego windowsa a pewnie zdecydowana większość pirackie gry. Zrozum, że Polacy to naród, dla którego piractwo to nie kradzież, tak samo większość moderatorów.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...