Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Wybuchające łóżko

Naruciooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dziś odkryłem pewien "bug"? Hm właściwie to kumpela ;) otóż po położeniu łóżka w nertherze i kliknięciu na niego prawym przyciskiem myszy wybucha jak TNT :D Nie wiem czy już gdzieś o tym było, sprawdziłem MPC, ale nic nie znalazłem. Zawsze może pełnić rolę TNT :D

Bed.png

=

TNT.png

Opublikowano

To nie jest bug i nie pierwszy to odkryłeś.

Wpisz w wiki a znajdziesz wszystko opisane.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Dokładnie jak up pierwsze sprawdź w wiki/google czy już coś takiego odkryto a w tym przypadku to nie jest nawet bug tylko celowo to wprowadzono :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Każdy to wie :P

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Jprd... Dziecko majnkrafta (pewnie 10-letnie) odkryło coś co każdy wie, wrzuciło na MPC i myśli, że jest koxu. W dodatku nazwało to "bugiem".

Gratulacje inteligencji! Taka ciekawostka dla ciebie, łóżko wybucha też w Endzie i wybucha w tych światach ponieważ nie ma tam podziału na dzień i noc.

Opublikowano

Nie ma to jak robic domek w netherze i dawac lozko i jeszcze isc w nim spac co zawsze tam jest noc... jedynie mozesz dawac jako funkcjonalna ozdoba.

Just keep and flying

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...