Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eternum Nocturne - Opłaca się?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mam w planach kupienie tego skina do nocturna - legendarnego, Eternum Nocturne ( Przedwieczny Nocturn) i chciałbym poznac wasze opinie, czy rzeczywiscie jest wart swojej ceny i czy naprawde oplaca się go kupić? bardzo mi sie podoba, ale chcialbym takze poznac opinie innych.

BTW. Ma ktos jego odgłosy po polsku? bo nigdzie nie moge znalezc a jestem bardzo ciekawy :P( i tak gram na angielskiej wersji, ale jestem ciekaw jak on jęczy po polsku :D)

Opublikowano

A mi się w ogóle nie podoba.

Lepszy jest ten niebieski skin.

Eternum beznadziejnie wygląda, ten jego dywan też, taki dziwny kolor ma.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ściągnij sobie to www.lolskins.net i zobacz czy się podoba.

I uprzedzając pytanie...

Nie ma za to bana, tylko Ty to widzisz.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Ja go mam i bardzo sobię chwalę. Szkoda mi tylko braku niektórych tekstów zz klasycznego Nocturna.

Nie ma już tego "Daaarknessss" które wywoływało ciarki po uruchomieniu. Jest za to parę innych kwestii (nie umywają się jednak do tej =D)

typu ryk jak DeathMetalowiec po zasmakowaniu flaków kota czy krzyk nerda zapytanego o tytuł The Elder Scrolls IV (dla nie wtajemniczonych : Oblivion). Ogólnie Nocturn ma to rozwieloraczenie jaźni i przypomina tych kolesi Reaperów z Mass Effecta.

Jeżeli lubisz Nocka to nie będziesz zawiedziony (jak chyba każdym legendarnym skinem).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeżeli potrafisz grac nocturnem i grasz nim często to się opłaca chodź trochę kosztuje.

Tak PS to mam jakie art jako tapetę jeden z lepszych artów riotu :)

do6qfp.jpg

Opublikowano

Myśle że to zależy od twojej umiejętności grania tą postacią , bo skoro chcesz na tą skórke tyle przeznaczyć to musisz wiedzieć czy samą postać ogarniasz. Zazwyczaj jest tak że ludzie z tak drogimi skórkami ogarniają champ'y tylko nie wiadomo jak z tobą. Ogółem kup , ale czy umiesz dobrze grać nocturnem ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sprawiłem sobie jako prezent na gwiazdkę tego właśnie skina (4ever Alone). Nocturnem zacząłem grać pod koniec listopada ubiegłego roku. Zakup był w 100 % przemyślany. Wcześniej nigdzie tego skina nie testowałem. Każda gra w prawdziwym LoL-u ( nie chodzi mi u o "PeBeEfy" gdzie wszystko masz za darmo) pochłania mnie bardzo. Oryginalny Nocturne wydaje fenomenalne dźwięki, ale dźwięki Eternuma są po prostu bajką. Dokładniej o krwawą i mroczną bajką. Aż przekonałem się do Polskiej wersji właśnie dzięki niemu. Jednak wydajesz tą kase i nie kupujesz "shitu" tylko ( moim zdaniem) cudo. Odradzam Ci kupno tego skina jeżeli :

- Nie grasz na najwyższych detalach.

- Nie masz dobrych słuchawek aby w pełni usłyszeć dźwieki z gry.

Kiedy korzystasz z "e" na klasycznym skinie robisz tylko zwyczajne i czarne "łańcuchy", lecz kiedy robisz to na Eternumie przeciwnicy zmieniają kolor. W ogóle masakra ( w pozytywnym znaczeniu :D )

Powiem ostatnie zdanie : Jako Jungler nie ma dla mnie nic piękniejszego niż słuchanie krwawych, mrocznych i z deczka mechanicznych powiedzonek Nocurna przy ubijaniu Blue/Red lub na swobodnym locie do ofiary :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jak umiesz grać to czemu nie.

Ale pamiętaj, najpierw skill potem skin.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...