Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Sygnatura Jack Sparrow

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi działają bez problemu.

Może w taki sposób:

http://www.picshot.pl/pfiles/291827/js1.jpg
http://www.picshot.pl/pfiles/291829/js2.jpg

Już działają :-)

Co do tutka jest świetny. Out mi się podoba, fajnie stworzona praca i świetnie dobrane tło, nie sądziłem, że z takiego tła taka fajna sygna może wyjść.

Łap lubisia :3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Out średniawy tak naprawdę, taka 6/10 ;) Wedłg. mnie w tej pracy światło niszczy, i textura :DD

Propsuje.

Opublikowano

Szczerze, to poradnik i samą sygnaturę robiłam w pracy i na tamtym monitorze, nie wiem może to wina oświetlenia, jest 3x ciemniejsza. Tutaj, na kompie domowym jest bardzo jasna.

Jeżeli ktoś również ma ją przesadnie jasną, wystarczy na koniec ją po prostu przyciemnić "Poziomami".

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik.

Ja zmienił bym jedynie oświetlenie.

Hmm, Nie podoba mi się także ten napis, dla mnie jest po prostu brzydki :P

Pozdrawiam !

732173tupac.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sygna fajna , ale mogłąs to prościej zrobić oql out fajowy jak zrobie to wstawi tutaj :P

57348894489349870871.png

tak wiem słaba ; dd ale troche chcialem żywe kolory taki natural ; d

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak robisz te źródło światła z tą rozjasnieniem liniowym mi kompletnie nie wychodzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik dobry, ale mogłaś się bardziej postarać, bo wiem, że dużo potrafisz. W tej pracy światło mnie urzekło, bajecznie Ci wyszło. Poradnik przydatny :)

2ufgk6u.png

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@HejterskiPL

Jak masz okno z warstwami to tam na dole masz utwórz nową warstwę, taki kosz i tam jest gdzieś takie kółeczko. Są to tzw. warstwy dopasowań, właśnie tam gdzieś to jest jak ci się lista rozwinie jak klikniesz kółeczko :D

1780114744926761191981.png

Opublikowano

@HejterskiPL

Jak masz okno z warstwami to tam na dole masz utwórz nową warstwę, taki kosz i tam jest gdzieś takie kółeczko. Są to tzw. warstwy dopasowań, właśnie tam gdzieś to jest jak ci się lista rozwinie jak klikniesz kółeczko :D

Dzięki :D Myślałem, że znam dobrze PSa, ale o takich cudach to ja nie wiedziałem :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...