Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odpalam serwer metin2 hamachi wszystko robie dobrze lecz gdy wchodze na mojego klienta i się loguje to pisze mi tak że Zostaniesz połączony z serwerem całyczas tak pisze Pozdrawiam .

Opublikowano

w cliencie musisz miec ip z koncowka 100 a w rocie zmienic ip na swoje z normlana koncowka, a jak dalej nie dziala to wklej do clienta SF moda od kamera, dodaj swoj serwer w serwerinfo i zobacz czy dziala.

5113992856.png

Opublikowano

Ip z hamachi ma byc z koncowka .100 , a jesli masz "zostaniesz polaczony" wina tkwi w pongu

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Otwierasz plik meitn2.bin lub metin2client.bin w notatniku i edytujesz pong. podstawowy to 1234abcd5678efgh

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

pong to ciag liczb lub liter w pliku w cliencie i w pliku na serwerze to musi sie zgadzac, sciagnij innego clienta, lub poszukaj tematu gdzie znalesc pong w pliku bo ja juz nie pamietam gdzie on byl, a pliki serwerowe sam robiles czy masz gotowca ?

5113992856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...